muphem Srp53 ben 29+3 özellikle bugün çok net hissettim resmen oraya pıt pıt vurdu ilk defa bu kadar net hissettiğim için garipsedim 🤔🤔 30+1 de doktora gidicem bakalım inşallah durumlar iyidir
Srp53 muphem Ben gittim canım pozisyon değiştirmiş ondanmış. Popişini dönmüştü ayakları oraydı. Şimdi yine döndü sanırım ki eskisi gibi karnımda hissediyorum.
muphem Srp53 muhtemelen benim de öyle 🙈 bir tehlikesi olmadıktan sonra yicez o minnak tekmeleri yapacak bi şey yok🌸
Amanbedunya Srp53 ay kurtuldm mu asıl sıkıntı mı başlıyor walla bilmiyorum 😀 durdu durdu kızımda bugün hali yok hasta olcak gibi hastalannca da hiç çekilmez oluyo ağzına lokma almıyor bakalım nasıl olucak
Srp53 Amanbedunya valla benim çocuğum yok bilmiyorum sonrası mı öncesi mi zor ama hamilelik süreci de kolay değil bence 😀sağları solları da belli olmaz bakarsın bekletir 😀
muphem Srp53 benim ikinci😀 inanın hamilelik daha kolay. İlk kızım doğunca anlamıştım bunu. Şimdi ikinci yolda ve tahmin ediyorum süreci😀😀
Amanbedunya Srp53 bazen korkuyorum ama bazende diyorm amannn neler atlattm tek başıma. 2 çocuk da neymiş 😄 umarım fazla gaza gelmiyormdur
Srp53 muphem annem de öyle diyor büyütmek daha zor diyor. Muhtemelen ben de öyle diyeceğim ama şu an vücudumdaki değişiklikler de zor geliyor bana yaşamadan bilemiyorsun tabii 😀
Erkekannesiiiii Srp53 canım düzensiz olduğu için öle hisediyorsun o haftalarda bende öle hisedim benimkide sürekli rahime vuruyordu