zey-nep11 emine_moom35 kurban olurum ya ama kısırlık yok hamdolsn hallolucak bi durum var suan hepsi gecicek canım benimm
emine_moom35 zey-nep11 Aralık başı ameliyat olcak bitsin artık bu sorun ya 🥹sonra zaten 3 ay ayrı kalcaz göreve gidecek 💁🏻♀️bakalım ne zaman hamile kalcam baya uzun bir süreç daha bekliyor beni
zey-nep11 emine_moom35 kuzum her zmaan Allahın mucizesi var sen hc umidini kaybetme💋 hepsi gelıp gecıcek amelıyat olup diğer aya gebe oldugnu oğrenen cok insan oğrendım ben❤️❤️❤️
zey-nep11 emine_moom35 belki tam takır yükselicek snra geldıgı an şansınız daha cok yukselıcek. Herssy Allahtan planlar Allahtan hc bısey olmaz umut her zaman var kuzum duam senınle her zman💋
Saryaa Merhaba adetim 4 gündür geçikmiş kan testi verdim negatif çıktı sonradan yükselme ihtimali olur mu yoksa adet sökülsün diye bir şeyler yapmam gerekiyor mu
Eda75 Yaprakunallar testle alakalı sıkıntı vardır canım ama 20 sn fazla kuzum idrar fazla çeker ve yanlış çıkarır🌸🌸
emine_moom35 zey-nep11 canımsınnnn🩷amin canım inşallah. Ama aşırı göğüs hassasiyetim var bu demek oluyor ki bir hafta içinde regl olcammm🥲
Dnzalya emine_moom35 olmayada bilirsin belki göğüs hassasiyeti hamilelikte belirtisi canım inşallah âdet olmazsın da hamilesindir
zey-nep11 emine_moom35 kuzum olursanda olursun boşversene hc takılma Allah en gzel vekil vaktı saatını bılen odur hc takılmaa sonuçta adetini duzene sokarsin esınde amelıyt olur gecer gider çözümsüz bsey değil hamdolsun♥️