sacmalamakizim Iraz Bir bilgim yok üstte kalsın canım, bende palmiyeye gidiyordum akın bey’e, palmiye de detaylı ultrason oldum, gerçekten hiç bir şey anlamadım, ultrason görüntüsü vermediler, eşimi bile almadılar bir de sözde özel düşün. 😌
Cancgdm Bende doktor arıyorum ama palmiye yorumları hiç iyi değil ne hastane içi ne doktorları iyi birşey duymadım ikili testi nerde yaptırdınız acaba yada bildiginiz onerebileceginiz başka biyer varmı
tamamdanolmuss Iraz Filize gidiyordum ben de kadın çok iyi bir doktor. Hem cana yakın hem de açıklayıcı bilgiler veriyor. Ayrıca normal doğum için teşvik eden bir doktor. Detaylı ultrason mozaik hastanesinde çekilmiyor beni araştırma hastanesinde Arif Güngören hocaya yönlendirmişti. Zaten bayağı iyi bir perinatolog önceden de duymuştum ve ona gitmek istiyordum.
Amanbedunya Iraz herkesin kendi düşüncesi tabi ama benm normal doğumu destekliyor diye hevesle gittiğim bayan doktor (şuan Hatay’da çalışmıyor) canımdan ediyordu ‘ki kendi söyledi Allah Kurtardı anne yada bebek gidiyordu hemen çocuk doktorunu çağırın acill dedi. Hâlâ kulağımda çınlıyor sesi. 4 yıl oldu korkuyorum asla ama asla Allah muhtaç etmesin gitmem mozaik Hastanesi’ benm için bitmiştir..! İskenderun’da gelişim hastanesine gidiyorm Sinan Erdoğan’a gayette memnunum. 6. Haftada gitmeye başladım şuan 37′deyiz sorun çıkmazsa doğumda da ona gideceğm.
Amanbedunya Zaten Antakya’da devlet doğum hastanesi gibi bişi olmuş belli doktorlar belli kişilere çok çok hassas davranırken bazı hastalara sanki hastaneye ğara ödememiş de orda para alıyor gibi muamele yapıyor. Yani cebinizden çıkan ne onlara da aynı muayene ücreti bize de . Ama ilgi farklı
Beyza_12 Iraz ben ilk 2 kontrolde gittim hiç memnun kalmadım karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı beni yanlış yönlendirdi kendisi maalesef 🤷🏻♀️sonra İlkay Ödemiş le devam ettim İlkay hocanın çok iyi olduğunu zaten biliyorum sadece çok kalabalık olduğu için sıra beklememek adına filiz hanıma geçmiştim pişman oldum. Bu arada İlkay hanım hem kadın doğum aynı zamanda plastik cerrah olduğu için sezeryan doğumda bir numaradır
Mnos-332 Iraz ben İlknur sevinçliye gittim ikizlerime hamileyken çok memnun kaldım ve detaylı ulturasyon için mkü yönlendirdi orda prof doktorda muayene oldum
Sedoapo 2000 tlydi ben gittigimde cok olmadi arif hocanin yaninda ve kesinlikle değiyor gittiğine asiri derece iyi bi hoca
Iraz Sedoapo nerde Arif hica mozaiktemi nasıl randevu alicam filiz hanımın sekreterine mi yazmamız gerekiyor
Sedoapo Sekreterinin numarasi var ona yazman yada araman yeterli surekli yurt dışı seminerleri oluyo ona gore gün veriyor
Sedoapo Ben ilk dogumumu mozaikte yaptim o zamanlar cok iyiydi depremden sonra sadece para kazanmak icin calisiyorlar ilgi alaka hic eskisi gibi değil bence paranla rezil oluyorsun simdi devlette cok iyi bir doktorum var özel gibi ilgileniyor cok memnunum
Sedoapo Iraz yo arastirma hastanesinde sekreterin nosu googlede yazıyor mozaikle alakası yok genelde ona yönlendiriuolar alaninda en üstü o çünkü
Beyza_12 Iraz arif hocaya beni de yönlendirdiler bende mozaik takipliyim ama devlette ücretsiz yaptırdım hamileliğin başından itibaren devlette 3 giriş kaydınız varsa rahatlıkla randevu alabiliyorsunuz