Iraz Kızlar palmiyeye gidiyordum ama mozagigi önerdiler geçen gün gittim Filiz altinok yiğit e cinsiyeti öğrendik 2 sorun olucak filiz altinok yigite giden varmı cinsiyet te yanilma yaşadınız mı 2. Sorum ise detaylı ultrason fiyatı ne kadar ve detaylı için nasıl randevu almamız gerekiyor ?
sacmalamakizim Iraz Bir bilgim yok üstte kalsın canım, bende palmiyeye gidiyordum akın bey’e, palmiye de detaylı ultrason oldum, gerçekten hiç bir şey anlamadım, ultrason görüntüsü vermediler, eşimi bile almadılar bir de sözde özel düşün. 😌
tamamdanolmuss Iraz Filize gidiyordum ben de kadın çok iyi bir doktor. Hem cana yakın hem de açıklayıcı bilgiler veriyor. Ayrıca normal doğum için teşvik eden bir doktor. Detaylı ultrason mozaik hastanesinde çekilmiyor beni araştırma hastanesinde Arif Güngören hocaya yönlendirmişti. Zaten bayağı iyi bir perinatolog önceden de duymuştum ve ona gitmek istiyordum.
Amanbedunya Iraz herkesin kendi düşüncesi tabi ama benm normal doğumu destekliyor diye hevesle gittiğim bayan doktor (şuan Hatay’da çalışmıyor) canımdan ediyordu ‘ki kendi söyledi Allah Kurtardı anne yada bebek gidiyordu hemen çocuk doktorunu çağırın acill dedi. Hâlâ kulağımda çınlıyor sesi. 4 yıl oldu korkuyorum asla ama asla Allah muhtaç etmesin gitmem mozaik Hastanesi’ benm için bitmiştir..! İskenderun’da gelişim hastanesine gidiyorm Sinan Erdoğan’a gayette memnunum. 6. Haftada gitmeye başladım şuan 37′deyiz sorun çıkmazsa doğumda da ona gideceğm.
Mnos-332 Iraz ben İlknur sevinçliye gittim ikizlerime hamileyken çok memnun kaldım ve detaylı ulturasyon için mkü yönlendirdi orda prof doktorda muayene oldum
Cancgdm Bende doktor arıyorum ama palmiye yorumları hiç iyi değil ne hastane içi ne doktorları iyi birşey duymadım ikili testi nerde yaptırdınız acaba yada bildiginiz onerebileceginiz başka biyer varmı
Amanbedunya Zaten Antakya’da devlet doğum hastanesi gibi bişi olmuş belli doktorlar belli kişilere çok çok hassas davranırken bazı hastalara sanki hastaneye ğara ödememiş de orda para alıyor gibi muamele yapıyor. Yani cebinizden çıkan ne onlara da aynı muayene ücreti bize de . Ama ilgi farklı