esraEb 155 16. Haftada erkek olduğunu öğrendim. Bitez zor gördü doktorum. 18. Haftada tekrar baktı değişmedi. 15 aylık oğluşum var.
ftmkucuk yenibirannis sizin nubu nasıldı nubuda mı kız bebek gibiydi nasıl anlayamadılar çok enteresan
seyma0661 155 14.haftada kız olduğunu gördüm doktor söylemedi 16.haftada net kız olduğu tescillendi. detaylıda da doğrulandı ❣️
DENIZ_55 155 oğlumu detaylida öğrendim o zamana kadar göstermedi kendini melek oglum suan tekrar hamileyim 19+5 haftalık 17 haftakikken öğrendim cinsiyetini
Tugba_turk46 155 oğlumda 13 haftalıkken öğrenmiştim ikinci gebeliğim 18 . haftama giricem henüz öğrenemedim 2 hafta sonra detaylı ultrasona gireceğim o zman öğrenmek nasip olur inşallah 🥴
Ask2108 155 22. Haftada detaylıya girene kadar hiç bir doktora göstermedi kendisini 🙈 özele de gittik orda da göstermedi oğluşumuz 🙈 detaylıda doktor ultrasonu karnıma koymasıyla görmesi bir olsu hazırlıksız yakalandı galiba 🙈😂
gezentianne 155 İki gebeliğimi de 12. haftada öğrendim ilki erkekti şimdi kız💕 Kızda pek inanamıştım fetal dna sonucu da gelince netleşti🥰🥰🥰🙈
Nur2707 155 ilk oğlumu 12, ikinci oğlumu 11 😊 ama çogu arkadaşım kızlarını da bu haftalarda öğrendiler.