Gizeminannesi Kızlar avokado aldım hafif olgunlaşmış ama canım da çok yemek istiyor? Nasıl yiyebilirim? Neyle yesem güzel olur olgunlaşmamış avokado daha önce yedim de yenilecek gibi değildi tadı napmam lazım bilmiyorum 😏
alpusbebek Gizeminannesi hiçbir şekilde güzel olmaz çünkü ezilmez bile yarın sabah kendinize olgunlasmis alın keyifle yiyin bence elinizdekini de araya vermeyin
Eylul41 Gizeminannesi az once zehir gibi avakado yedim esim bi turlu olgunlasmisina denk gelmiyor karda kişta bulduguma sukretmiyorsunda diyor söyleniyorsun😀 zeytinyagi limon tuz sıkıp denedimde genede pek fayda etmedi çünkü avadako değmeyince tadi gercekten felaket kotu
babygst Gizeminannesi bende kızıma alıyorum marketten 50 tl tanesi alıyorduk bu sefer pazarda 15 tl görünce çok aldım iyi de çıktı valla sertler bilerek aldım sebzelikte muhafaza ediyorum ben onları, elma ile karanlık bi yere koyuyorum tane tane yedikçe Olgunlaşıyor 2 3 güne :))
Gizeminannesi Emeltsb rendelesem? Peki tadı güzel olması için napayım? Dediğim gibi daha önce olgunlaşmamış yedim de yenilecek gibi asla değil tadı şuan onu soruyorum 🫣
Emeltsb Gizeminannesi güzel olmasının tek yolu limon tuz çok az karabiber ama sizi rahatsız edebilir varsa ezine peynirle karıştırın bu üçlü her şeyi güzelleştirir diye düşünüyorum
BetulSahin5444 Mikrodalga fırında olgunlaşma oluyor ama sağlıklimi bilemedim ben kağıda sarıp peteğin üzerine koyuyorum hızlı olgunlaşıyo sertse yemeyin bir kere dayanamayıp yedim ama ziyan oldu acı oluyor 😂
Gizeminannesi BetulSahin5444 bende bı kere dayanamadım yedim ve asla yiyemedim peteğin üstüne mi koyayım acaba 2 dakika da olgunlaşır mi 😁😁 çok canım çekti ya
busraavmz Ben de stoklu gidiyorum :)) bi poşette kâğıdın içinde elma ve limonla sarip bekletiyorum genelde iki günde olgunlaşıyor. Biraz labne, az tuz, az nane, biraz da zeytinyağı koyup karıştırınca efsane lezzetli oluyor. Tavsiye ederim :))