Kızlaar selam pozitif normal doğum hikayem🙏🏻
38+0 da doktor kontrolüme gittim vajinal muaynem vardı 2 cm açıklığım vardı doktor artık her an gelebilir dedi eve gönderdi. Sancım vs yoktu biraz bel ağrım oluyordu ama sancı değildi ertesi gün tekrar çağırdı nts vs normaldi 2 cm açıklığım devam ediyordu tekrar eve geldim sabah uyandığımda nişanım gelmişti sancım yoktu. 38+4 te kontrolum vardı sabah regl sancısı gibi bel ağrım vardı hastaneye gittiğimde şiddetlendi kontrol edildim 3 cm dı açılmam doktorum sancım olduğu için doğuracağımı söyledi. Epidural istedim kendisi normal doğuracaksan o acıyı çekmen lazım dedi 😅 şaşırdık eşimle neyse yatışımız yapıldı LDRP odası tuttuk o odada sancı çekiliyor o odada doğuruyorsun neyse 12.30 du ebe geldi ntsye baglandım hafif sancılarım başladı 14.00 da duşa girdim duşta sancılarım sıklaştı aşırı sıklaştı 14.30 da nts ye baglandım artık dayanılmıycak gibiydi açıklığım 6 cm olmuştu 15 dk sonra doktorum geldı 9 cm olmuştu açıklığım hemen doğum hazırlığı başladı doktorum ve ebe benı sakinleştirmeye basladılar korkuyordum ıkınamıyordum onları dinledim saat 15.00 da bebegımın kafası gorundu eşimi içeri aldılar bebeğim 15.16 da kucagımdaydı 😍 suni sancısız epiduralsiz doğumum gerçekleşti şimdi 34 günlüğüz oğlumla tamamlandıık 💙
21.10.2024
3340 kg 49 cm 🙏🏻