Kayraninnannesi 10 gün önce böyle olmuştum bu akşam 9 da tekrar oldu bi 5-10 dk sürüyor. Nefes darlığım oluyor birde sanki ayvayı yersiniz de boğazınuzda kalır ya aynı o şekilde o da oluyor 5-10 dk sürüyor. Aynı zamanda o sırada bebeğim de toplanıyor karnım sertleşiyor. Ve şimdi saat 12 tekrar oldu geçti. Yalancı Sancı mı dersiniz? nefes darlığı sık sık yaşıyorum doktor normal demişti ama bu boğulma hissi beni tedirgin etti
Sebur Kayraninnannesi 38+2 den sesleniyorum hala bendede devam ediyor 🙈🤣 bebekten dolayı ayaklarıyla yukarı baskı yapıyor ondan doktor normal bi durum olduğunu söyledi
Asdfg2113 Kayraninnannesi bende 33 teyim aynı oluyor nefes alamıyor gibi oluyorum bitarafta toplanıyor yeni kontrole gittim doktor bir sorun görmedi
Rabiamina Kayraninnannesi bebek yukarı baskı yapınca nefes darlığı ve bir an yutkunma sorunu yaşıyorum. Sizin de öyle mi
Kayraninnannesi Sebur Hadi ya.. boğulma hissi de oluyor mu benim gibi? böyle sanki 1 dk boyunca nefesinizi tutmuş gibi hissediyor musunuz mesela? bide aynı anda karın sertliği
Sebur Kayraninnannesi evet hepsi oluyor + olarak inanılmaz ateş basıyor. Hele benim bu son haftalarimda çok sıklaştı. Bir gün içinde defalarca kez yasiyorum . Karnımda taş gibi oluyor kaskatı. Ama alıştım artık normal bi durum yani panik yapmayın . Zaten sancı durumu bambaşka birsey doktorum oyle söyledi.
Kayraninnannesi Caglacolak5237 normalde paniğim var yani nasıl birşey olduğunu biliyorum. Ama bu panik atak değil. Zaten tamamen durduk yere oluyor. Uzanırken dinlenirken birden bire oluyor
Rabiamina Kayraninnannesi 33 haftadayim. Bende de oluyor korkmayın. O ara bebekte bir yere toplanıp duruyor. Ben oturunca olduğunu fark ettim. Dik durmamaya çalışın bebek sıkışınca bizi de rahatsız ediyor
Aryaata 34+1 aynısı bende de var, Gece resmen nefes darlığından uyuyamıyorum arada oturup nefes alıp geri yatıyorum. Çift yastık kpyuyorum başımın altına dik yatmaya çalışıyorum. Nefes darlığı olunca kalbimde hızlı atmaya başlıyo
b-bg Kayraninnannesi 34. haftadayım bwnimde oluyor akşam ben artık ölücem galiba dedim Allah yardımcımız olsun inşallah
Aysun-52 34+3 benimde nefes alışverişim baya hızlı ve sesli özellikle geceleri yatarken 🤦🏼♀️ bide karnım kaskatı oluyor. Ve doktorum normal dddi
Fatoo33 2 hamileliğimde beni en çok korkutan ve en dayanılmaz diyebileceğim hissim buydu şükür ki son günlerimdeyim 39 haftaya girdik. Maalesef seni teselli edemicem haftan ilerledikçe seni uykudan bile birden uyandıracak bu his 😔 o anlarda sadece derim nefes al temiz havaya çık ve kısa süre sonra bitecek diye kendini teselli et aksi taktirde gitgide daha daralıyorsun hemen yatağa girme girsen bile mesela telefona bak bişeylere odaklan nefes alamadığını düşünme kafanı başka şeylere vermeye çalış yoksa git gide daha kötü oluyorsun. Birde bende genelde çok yemek yediğim zaman veya yatmaya yakın yediğim zaman oluyordu bunada dikkat etmeni tavsiye ederim Allahım yardımcın olsun 😔