Kızlar selam. Herkes hayırla ve saglıkla evladını kucagına alsın inşallah. Burda herkesinkini okuyordum sıra bana geldi çok şükür. İnşallah benimki de size motivasyon olur. Saat 8de iki gün önce yatışım yapıldı 9bucukta ameliyata alındım. Spinal istemiştim. Masada beni eğdiler omuzlarımı çok rahat bırakmamı ve iyice öne eğilmem söylendi. İğne benim kemiğime geçmedi 3-4 kez anestezi doktoru denedi ve geçmiyor genele çevirelim dedi. Israrcı oldum hayır hocam denemeye devam edin dedim ve iğne yapıldığı an hissettim ve tuttu dedim doktor güldü evet dedi. Damar yolu nasıl açılıyorsa aynı iğne. Spinal iğnesi daha fazla acımıyor BENCE. Tamamen uyusukluk geldi ve anında uzandım önümde tabıkı perde vardı ve doktorum bölge bölge ağrı yeri sordu eller dokunmaları hepsini hissettim ama ağrı yoktu. Sürekli dua ediyordum tamamen kendimde ama acı sıfır panik yapmamak gerek sadece bikaç kere midem bulandı hemen ilaç yaptılar. Ve o cocugunuzun sesini duydugunuz ve yukarı kaldırıp gösterdikleri an muhteşem bi rahatlama hissediyorsunuz. Sonrasında idrar çıkışım az olduğu için biraz geç kaldırdılar ayağa. Evet ilk kalkış zor fakat üstüne gidin ilk kalktıktan sonra bidaha hiç yatmadım sürekli yürüdüm hemen gaz çıkışım oldu herşey yolundaydı. Düşünenler için ben tavsiye ediyorum inşallah herkesinki güzel geçer. Henüz sütüm gelmedi. 2 gun oldu sütüm için de dualarınızı bekliyorum:)) sorusu olanları cevaplayabilirim. Herkes hayırla alsın inşallah evladını kucagına ❤️