Esra_dorukcan Dilanburak himm benimde 26 27. Haftamda denildi 7 den 9 a kadar cikti en son gittigimde kuculmus dediler icini ferah tut stres yapma . Bende perisan oldum evde yanlız basima ağlayıp durdum ama evlatlarimza zarar . Inşallah seninkide kuculur
Cansutkk Dilanburak sınırın altında ama yine de takıp edelim diyorlar bende de cıktı 10 15 olması riskliymis ins birşey olmaz ve bebek büyüdükçe azalıyormuş inş azalır dua edelim.
Dilanburak Cansutkk çok kötü bir durum çok üzgünüm ağlamaktan bi hal oldum bi ot varmış onu içince iyi geliyormuş geçiyor ama ben riske alamam
Yezdan Dilanburak inş geçer peki doktor bu durumda sana ne dedi ne yapman gerekiyormuş yada ne olacak
Esra_dorukcan Dilanburak anne karninda tedavisi yok halk dilinde hidrosefali sınır da 11 12 . Bol bol dua edicem senin icin
Cansutkk Esra_dorukcan düşünce tekrar yükselme oldumu canım yoksa hamileligin sonuna kadar ayni mi kaldı
Cansutkk Dilanburak Ne otu ki bencede zararı olabilir ama hamileligin son zamanlarına kadar düzenliyormus
Yezdan Dilanburak Ağlama Hamilelrin duası kabul olur derler hepimizin duası onjnla inş , sende annesin tabiki insan üzülür ama kalk abdes al dua et minicik kuzun için inş bir sorun kalmaz
Bsp Esra_dorukcan evet anne karninda müdahale söz konusu degil fakat hidrosefali olmuyor arkadasinki bende yaşıyorum şuan hidrosefalide basınc ve tıkanıklık eslik etmesi gerekiyo bulgu olarak ...