Bsp Dilanburak sakın bebişinden vazgecme iyi bi perinatologa git o sana isin dogrusunu olmasi gerekeni anlatır ama bikacgun bekle buyume varmi yokmu en azindan o belli olsun Rabbim şifa versin sağlıcakla al kucağina insAllah
Dilanburak Cansutkk bilmiyorum ki bişeyleri gösterdi bak bu çizgi yamuk dedi bende kemiktir diye düşündüm zaten ağlamaktan nasıl eve geldiğimi bilmiyorum 😔😔😔😔😔
Dilanburak Cansutkk elleri ayakları organları hepsi düzgün hareketleri çok iyi ama ne var beyninde ben onu çözemedim normalde beyinde sıkıntı varsa hareket nasıl olur anlamıyorum ki
Cansutkk Dilanburak ama o sivi hamileligin ilerledikçe düşebilir ki ama bobregi hakkkında hiç bi bilgim yok
Dilanburak Bsp beyninde sıvı birikmesi böbreklerde genişleme ve belde açıklık 😔😔😔yavrum meleğim nazara geldi 😔
Bsp Dilanburak çok zor bi karar Allah sabır versin güç kuvvet versin sana cok zor cunku minik degil artik hissettigin bi can Allahım tez vakitte kucagini doldursun insAllah
ozlemrcp0476 Dilanburak canm bnde 26 haftalik hamileyim doktorum banada oyle dedi 1 hafta sonra ilerleyip ilermedihine bakicaklar ama bildigim kadariyla dogmadan hicbirsey yapilmiyor