Sulearas Kızlar. Bebegim 25 gunluk 3 yasında bir kızım var hareketli asırı enerjık ama ben gece uyuyamadıgım için enerjık yetmıuor bende anaokuluna yazdırdım ama sımdi içim içimi yiyor n’olacak ılgılenırler mi bakarlarmı diye birde çevremdekiler saka ılede olsa sureklı ılık cocuk oldj hemen okula postaladılar dıyor buda beni uzuyor hangı anne cocugundan kurtulmak ıster ben ona butun gün sıkıldıgın ıcın bır ortam yaratmak ıstedım çresiz ve yorgunum yorumlarınızı bekliyorum..
crazyymom Sulearas okul için bence küçük bir yaş ama tabi annesi sizsiniz evladınız için herseyin en iyisini sadece siz bilirsiniz okula elbet gidecek o ortama alışacak bu kadar takılmayın kendinizi yipratirsiniz tabiki okuldakiler bi anne kadar ilgilenmez çocuğunuzun huyunu en iyi siz biliyorsunuz Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah öğretmeni iyi güzel kalplidir…
Eliffyamann Sulearas benim çevremde 3 yaşındaki oğlumu neden kreşe vermediğim üzerine çok baskı yapıyor ikinci yolda olduğu için 🤷🏼♀️ okulda cok cok eğleniyorlar bir dönem çalışmıştım ve küçük yaşlar herkesin gözdesi oluyor zaten çok seviliyorlar eger kendisi de okulu kabul ediyorsa çok guzel yapmissiniz zamanla ikinizde alisacaksiniz🥰
rosatue Sulearas Zor bir karar. Hep kızım 2 yaşına geldiğinde işe dönerim diye düşünmüştüm. Benim açımdan öyle olmadı. Bu hissettiğiniz şey bağımlılık değil, sorumluluk. 3 yaş henüz bebek benim gözümde ve hala bebek gibi sevilmeye muhtaç. Tabi ki orada nasıl olacak endişesi taşıyacaksınız. Sizin gözlemleriniz sizi yanıltmayacaktır. Eğer bir sorun hissederseniz alırsınız çocuğunuzu. Fikrimi soruyorsanız tam gün için erken bir yaş. Yarım gün ise ve kaliteli bir kurum olduğundan eminseniz denenir.
gezentianne Sulearas Keşke Eylül ayında yazdırsaydınız kardeşi doğmadan alışırdı. çŞimdi bebek geldi beni gönderiyorlar diye dişünebilir🥲 Oğlumu 3.5 yasında vermiştim 3 yaş da ideal bence. O dönem kardeşi olmadıgı halde cok zorlandı alışmaktan ama iyi ki de gitti katkısı anlatmakla bitmez🎈
yorgunbirannekanatlanacak Bu bağlanma sağlıklı değil. Gün gelecek evden komple gidecek, şehirden gidecek, belki de ülkeden. Çocuğun sahibi değilsiniz, bunu unutmayın. Dönüp dolaşacsğı yer de sizin dizinizin gibi şimdilik, biraz sabırlı olun.
Sulearas Eliffyamann kendısı cok gitmek ıstedi o yuzden verdim ama aklımda bır cook soru beslenmede yemedıgı seylerı nasıl yer yıcek mı yada burnu aktıgında bırı yardım eder mı acaba ve benın kızım dustugınde bıle kendını rencıde olmus hısdedıyor bu huyu gecer mı
Minik1tirtil Sulearas yurtdışında kreş yaşı zorunlu olarak 3 yaş. Bi bizim ülkede çocukları oamuklara sarıp sarmalıyorlar gerçekten çocuk hayatı öğreniyor kreşte kuralları toplum içerisinde nasıl davranacağını nasıl hareket etmesi gerektiğini nasıl konuşacağını karşı taraf ile nasıl iletişime geçeceğini öğreniyor sakın vazgeçmeyin vermekten isteyen istediğini desin ilkokula başladığında mükemmel kalem tutan diksiyonu düzgün hayal gücü mükemmel kendini ifade edebilen özgüveni yüksek bir çocuk olacak maalesef şimdiki 5 6 yaşlar kalem tutmayı geçin kaşık tutmayı bilmiyolar anne babalarının korumaları yüzünden