Ecmbalci Anneballari58 sanırım 30dan sonra butun postlarda oyleydı ama ben 15ncı haftadan berı yaglanıyorum pehlıvan gibi 😂 cok korkuyorum
Esn Anneballari58 35 olcam 31 haftalıkken başladı iki tane vardı bugün baktım 5 olmuş 🤷♀️😅 hergün de nemlendiriryorum aslında ama sağlık olsun napalım☺️
YeniAmne Anneballari58 12.haftamdan beri yağlanıyordum günde 1kere 16.haftamdan itibaren gündüz ve gece yağlanmaya başladım birtek hindistan cevizi yağı kullanıyorum göğüs karın bel basene çok şükür çatlağım yok 21.haftadayım
Zmraemr Ylmzkbr ben de öyle diyordum 38 in sonu başladı maalesef karın daha gergin oluyor son zaman 😏
Ylmzkbr Mervedrn hadi ya:/ 37 e girdim çatlamadım ben de çatlamam daha diye seviniyordum bekleyelim bakalim o zaman :)))
YeniAmne SedaMeric watsonsta 30₺ye aldım ve 21.haftamda daha yeni bitti çokta uzun kullanımlı oluyor ayrıca toparlama özelliğide varmış elimde kalanlarıda yüzüme sürüyorum sivilce iz hiçbirşey kalmadı tertemiz oldu yüzüm bile
Duyguum 25 ci haftadayım catlamadık yerim kalmadı. Gögüslerim zaten çok önceden catlamıştı şimdi genital bölgeden yukarı doğru çatlak😣
YeniAmne YeniAmne zaten 2marka var 1i 60₺ biri 30₺ hiçbir farkı yok ikiside orjinal katı sıkım ben 30₺ olanı aldım 2. Kavanozuma daha yeni bugün başladım doğumdan sonrada devam edicem özellikle doğumdan sonra çatlama da çok oluyormuş
Bsrky Bebe yagi veya vazelin kullanan varmi? Mustela kullaniyorum ama arada yag ve vazrlinde suruhorum kullanip faydasini goren varmi???
YeniAmne Bsrky vazelinde petrol maddesi varmış diye okumuştum zararlı diye biliyorum bebe yağı kullanmadım ama kullanan çok varmış hindistan ceviz yağını kesinlikle öneririm
Anneballari58 Bsrky ben vazalin kullanıyorum doktorum piyasadaki kremlerden daha doğal olduğunu söyledi faydasını gördüm son haftalarda eğer birşey olmassa inşallah
Yagmurerol Bsrky ben vazelin kullaniyorum, bana gore en iyi nemlendiren o. Lierac almistim ama niyeyse bana vazelin kadar nemlilik saglamadi. Suan 26+4 üm catlamadim daha ama bi 30 lu haftalara gelmek lazim erken sevinmiyorum😂
Ozcndln Anneballari58 canim 38 haftama kadar birazcik bacaklarimin orda vardi bende cok sukur diyip duruyodum herkese catlamadi gobegim diye bi gun aksam 39 haftamda oda misafirlikte kadinlar sorunca dedim karnim hic catlamadi eve gelmemle gormem bir oldu su an karnim baya bi ciziklerle dolu 😂😂😂