rumisam Kocam ilk defa böyle bı nöbet geçirdi resmen kollarımda ölüyordu 41+5 hamileyim aşırı korkup panikledim üzüldüm bebeğime bişi olur mu acile muayaneye gideyim mi hareket ediyor ağrım sızım da yok ama huzursuzluk hissediyorum
Neferut rumisam Eşinize çok geçmiş olsun, hareketleri iyiyse aksi bir durum yoksa gitmenize gerek yok ama içiniz rahat etsin istiyorsanız gidin
Annekuzusu066 rumisam eşine geçmiş olsun kuzum ama zaten doğum zamanın gelmiş neden bekliyosun ki daha bide çikolata ye bir saatte ön tekmeden fazlası oluyosa sıkıntı yok
ZeynepDuru17 rumisam geçmiş olsun eşinize sıkıntı yapmayın iyiyse hareketlerinde sıkıntı yoksa gitmenize gerek yok içim rahat etsin diyorsanız gidersiniz
Nursena2 rumisam benim dayım da eşinin doğumundan bir gün önce geçirdi hayatında ilk defa ama siz daha iyi bilirsiniz tabi tamamen stresle alakalı bu dogumunuzu düşünmüştür belki stres yapmıştır o yüzden olmuştur siz gönlünüzü ferah tutun dua okuyun eşinize de okutun
rumisam Neferut teşekkür ederim hareketleri iyi ne bilim korkudan kakasını falan yapmış mıdır acaba diye içine vesvese oldu
rumisam Annekuzusu066 teşekkür ederim doktor kontrolünde bekliyorum normal için tatlı yedim dinledim baya etti hareket ama içime bı korku düştü acaba bir olur mu diye
rumisam Yolcu_26 evlendigimizden beri ilk defa geçirdi daha önce geçirmiş kendimiz uydurmuyoruz doktorlar öyle söyledi
rumisam Annekuzusu066 kontrole gittim yarın sezaryen için yatış yaptı inşallah yarın sezaryen olcam dua beklerim
lebi5666 rumisam eşiniz için çok geçmiş olsun. Diliyorum ki sağlıkla ve kolaylıkla bebeğinize kavuşun. Allah yardımcınız olsun.
rumisam Nursena2 daha öncede geçirmiş eşim evlendigimizden beri ilk evet stres en büyük tetikleyicisi öyle duadan başka ne yapabiliriz ki