Pinarkorkmazer burcutoo valla çok doğru yazmışsınız mesela ben ilk doğumumda toplam 7 kilo aldım bunda da büyük ihtimal en fazla 8 kilo alırım ve umrumda da değil herkesin bedeni farklıdır önemli olan annenin ve bebeğin sağlığı sadece gereksiz kilo almaya gerek yok
Adesnes İlk gebeliğimde tam 42 kilo aldım doğumdan sonra hoop gitti birazcık çabayla sporla geri verdim 53e düştüm şuan ikinci gebeliğimdeyim 30. Haftadayım ve 15 kilo aldım asla takılmayın kızlar hamilelik dediğimiz şey 9 aylık bir dönem sonrasında istesek de bu günlere dönemiyoruz sağlıklı bir şekilde beslenin yemenizden içmenizden kesmeyin doğum sonrası sağlam bir diyet spor geriye hiçbirşey kalmıyor 🥳
Kevser_1 40 haftalık doğum yaptim 48 ile hamile kaldım 58 kilo ile sezeryan oldum hemen de eski kiloma döndüm çok şükür
annesio Kbrkbr123 20.hafta +6 kilo. Fazla aldım bence ama sürekli karbonhidrat içeren şeyler canım çekiyor ve kendimi tutamıyorum 😭
huzurukoklasam35 annesio selam, benimde canım sürekli börek poğaça makarna istiyor, daha doğrusu onları yemeden yemek yemiş saymıyorum, doymuyorum niyeyse… Sizin cinsiyet ne, benim daha belli değil de.
isiksinem45 Kbrkbr123 Ben 57 ile hamile kaldım son 69gun uygulamaya göre şuanda 65,66 arası gelip gidiyorum
Meryeli isiksinem45 merhaba bende sizin gibi hamile kaldım, hususi bi şeye dikkat ettiniz mi yoksa tamamen olağan şekilde mi ilerledi ? Sağlıklı hamileliğiniz olsun inşallah 🌸
Turunculu Hafta 1 kilo aldım sadece , iştahsız olduğum için ve hala kusuyorum kendim kilo verirken sadece bebişe aldırdım orantılı gittik o yüzden