Sebur yeni_anne2 bende öyle olmuştum ilk aylarda bel ve kuyruk sokumu ağrısı falan 20. Haftalara kadar bi gitti bi geldi şimdi birsey kalmadı bilemiyorum ben 38+2 yim🤣 herkesin vücudu farklı . Doktorunuza danışın en iyi o bilir🙈
yeni_anne2 MSG_ ılk 3 ay çektim sonrasında geçmişti ama bu hafta başladı tekrar aniden giren ağrılar çok kotü oluyor gerçektenn uzanıp kalkarken bazen eşimden destek alıyorum göbek de büyüdü tabii
MSG_ yeni_anne2 aynen öyle ya beni de eşim kaldırıyor zaten dediğiniz gibi göbüş de olunca iş iyice zorlaşıyor
Tugceaker yeni_anne2 valla ben kızımda yaşadım oğlumda öyle biri yaşamıyorum sadece çok miğdem yanıyo bide kanım çok düşüyo
yeni_anne2 Tugceaker Rabbım ıki meyveyi de nasip etmiş ne güzelll saglıkla kucağınıza alın inşallah 😊🤲
Tiniminihanim1 yeni_anne2 26 haftalğım bende yaşıyorum. Ama ben oturmaktan olduğuna kanaat getirdim. Masa başı çalışıyorum sürekli oturmak zorundayım maalesef. Bu hafta raporluydum evdeydim ve hiç yaşamadım. Yarın işe başlıyorum muhtemelen yine yaşayacağım merdiven basamağına adım atamıyorum o derece oluyor 🥲
Tugceaker Tiniminihanim1 ben kızımda a101 de çalışıyordum ful ayaktaydım kasada çok molam yoktu çayı mermer gibi bişeye oturup içerdik kuyruk sokumum batardı acırdı sinir olurdum ayakta hiç bişeyim yoktu 5 dk molamda oturur oturmaz kemiğim acıyıp batardı hatta vücudum kemik üretmiş bile sandım çok tuhaf bişey
3girlsb Magnezyum eksikliğinden canım benimde aynıydı o verdikleri multivitaminin içindeki magnezyum yetersiz demek ki doktorum ekstra verdi ağrım bitti çok şükür yürüremiyordum bile düşün