Fatmaacylnn Mcn rahim kendini hazırlıyor olabilir benim ki de normalde çok düzenliydi hamile kalmadan bi kaç ay önce düzensizleşti
343437 Mcn Benimde aynı şekilde gecikmem var kan verdim 0.07 çıktı herhangi bi adet belirtim de yok. Yani kan negatif olsa bile ne bilim daha sonrasında pozitif olabilir mi acaba bende aynı heyecanı yaşıyorum 🥹
BurcuKucuk 343437 kaç gün gecikme? Yani gecikme var ise ve kan testi negatif ise gebelik yok gibi maalesef 🥹
Mcn BurcuKucuk ben normal saglik ocagina gittim ama gebelik icin degil farkli konu icin orda doktor bide gebelik yapalim dedi benee persembe gunu kan vardim cuma gunu gelmesi gerekiyordu 27 yasindayim ilk kes bole oldu ben cok takip ederim bu adet takvimine
Serya3 BurcuKucuk bencede belirtiler o kadar erken başlamaz psikolojik olabiliyor. Yalanci gebelik belirtileri deniyor hatta.🙂
Serya3 Mcn mevsim geçişi stres beslenme vs etkili oluyor. Bidahaki ay inşallah hayırlı haberleri alırsın
Mcn Ya antepte yasiyorum eczane bulamadim yakinda burda hayat yok maalesef sansimdan her yer kapali nebilim ya 3 gun oldu gelmedi yarin gidecegim ama dua ediyorum cok istiyorum nasip
Ark Mcn benim adet gecikmişti 3 gün sonra kan verdim 4.89 cikti negatif 2 gün sonra pozitif gördüm ama benim değerim artmaya musaitti senin 0.4 çok düşük ihtimal zor