Pinar0711 Kerimanackgz 2 ay sonra qaliba. Yalnız yeni evlilerde ilk yılda olmamasıda normal diyor doktorlar
Oksuruksurubu Kerimanackgz YouTube İbrahim saraçoğlu hamile kalma kürleri yazarsanız net bilgiler alırsınız
Melisa2907 Kerimanackgz vallaho evlendik hamile kaldım🫠 ilk evlilik yıldönümümüzü oğluşla kutlıycaz 🥹❤️ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Senonif Kerimanackgz tam 1.5 sene oldu inşallah güzel değerler ile artışını görürsem tam olarak 1.5 senede öğrenmiş olacağım
Susenasu 4 yıllık evliyiz, neredeyse 2 yıl olmuştu en beklemediğimiz ay nasip oldu çok şükür en umutsuz zamanımızda yüzümüz güldü Allah isteyen herkese nasip etsin
Mavili1480 Kerimanackgz Bende bir sorun yoktu eşimin değerleri düşükmüş ilaç kullandı 1 ay sonra oldu ☺
Nacyax Kerimanackgz bende pcos vardı o yüzden bir yılı geçti şimdi 11 haftalık hamileyim çok şükür 🥰🥰
Mavili1480 Kerimanackgz Kesinlikle gitmeli ben hep gidiyordum bir sorun yoktu ama olmuyordu eşim gidince sorun çıktı ikinciye hamileyim şuan tekrar sorun olabilir diye düşündüm doktora gitti ilaç kullandı 1 ay geçmeden hamile olduğumu öğrendim
Newmomdml Kerimanackgz biz düşünmedik sadece 1 kere zevkine korunmadik o gun tutmuş 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Selaamun aleykum bebegi yani benim ki 😁
Nacyax Kerimanackgz Rabbim isteyen herkese kolaylıkla hayırlı evlat nasip etsin inşallah😍 bir yıl boyunca korunmasız ilişkide olmuyorsa ondan sonra gelin diyordu doktorlar ben doktora gitmekten vazgeçtiğim zaman nasip oldu 😅