Nurhilalnur ben hayatım boyunca hep kiloluydum insülin direnci, tiroit bozukluğu, pcos hepsi vardı 2 sene çocuk istedik her şeyi denedim olmadı sonra hamile kaldım doğum yaptım ama 3 sene önce kızımı kaybettim sonrasında çok daha fazla kilo aldım 139 kiloya kadar çıktım. Başka ekstra bir sürü hastalıklar kan değerlerim kötü falan derken ameliyata karar verdim geçen sene 31 mayısta ameliyat oldum. İyi ki olmuşum ilk 1 ay dişini sıkıyorsun sonrasında hemen düzenin oturuyor zaten aşırı bir zorluk yaşamadım çok şükür çok spor vs yapamadım ben ona rağmen 4.5 ayda 111 kiloya düştüm nasılsa olmuyor diye 1 kere korunmasız ilişki yaşadık onda da hamile kalmışım şok olmuştum bu kiloda bile adetim yumurtalarım düzene girdi, değerlerim çok iyiydi insülin direncim falan kalmadı. Hamilelikte de mide veya ameliyatla ilgili bi sorun yaşamadım şuan doğumuma 10 gün kaldı 37+4’üm ve 105 kiloyum bebeğin gelişimi de gayet iyi çok şükür. Doğumdan sonra da spora başlamayı düşünüyorum direkt 100 kilo altına inmiş olurum artık zaten 🥹 keşke daha önce olsaydım diyorum 🥹