Esra1999 Rabiamina memlekette tek başına olunca insan kimsesi yanında olmayınca mecbur kalıyor bazen kendi yemeğimi yiyemiyorum dışardan da hep nereye kadar
Esra1999 ymelike35 inşallah döner ya onun için hareketler var onları yapsan düzelir bence bende dünden beri aşırı derecede bulantı kusma var ne yapıcam bilmiyorum 20 ilk dişimde çıkıyo çenem çok ağrıyo
Alpmom__ Esra1999 ufak ufak kasılma tarzı şeyler hissediyor gibiyimmm ama onun dışında iyiyim şükür 🫠🫠
Esra1999 Rabiamina valla ben yapamıyorum herhalde salgına yakalandım yemek yeme sıfır ya açlıktan ölüyorum ama yediğim çıkıyo cuma günü hastane sıram var
Minnos_23 33+2 olduk çok ayakta durunca veya çok oturunca belim fena ağrıyor. Karnım çok geriliyor patlayacak sanki 😅 yatarken zorluyor artık sağa sola dönmek zor oluyor 🥹
Esra1999 Minnos_23 acaba daha nasıl günler bizi bekliyo ya valla her günümüz ayrı aksiyonlu geçiyor 😂😂
Rabiamina Esra1999 acile gidim böyleyseniz. Hamilesiniz siz beslenmeniz lazım. En azından serum takarlar
Minnos_23 Esra1999 Sanırım her geçen gün biraz daha zorlayıcı olabilir ama olsun sonu güzel 🥰 Eksiklerde tamam gibi benim bu haftadan sonra yıkayıp yerleştireceğim o zaman daha net belli olur eksik varsa eğer ama şuan herşeyi tamam gibi çok şükür 🥰
Esra1999 Eksiklerinizi tamamladınız mı ya valla benim temizlik kaldı hastane çantamda eksikler var benim pedim göğüs ucu kremim vs almadım daha ya
Alpmom__ Esra1999 bizim tamam hastane çantası işi şükürler olsun . Sadece temizlik kısmı kaldı . Ona da doktor daha gün vermedi gün versin abla çağıracağım yardımcı yapacak halim yok valla
Esra1999 Minnos_23 yaa ne güzel benim temizlik kaldığı için içim rahat değil bebeğe göre temizlik falan yapmam lazım büyük temizlik lazım 😞
Esra1999 Rabiamina İstanbul okadar soğuk ki dışarı çıkmak güç istiyo yürüyüş yaptım temiz hava aldım iyi geldi biraz
Esra1999 Alpmom__ bende güvenmiyorum temizlikçilere ya valla ben aşırı detaycı bi insanım temizlikte kendim yapmazsam asla içim rahat etmez bakalım artık kazasız belasız bikaç hafta daha geçsin yaparız
Minnos_23 Esra1999 Dip köşe büyük temizlik benimde yapmam lazım çalışıyorum bu haftada sonra bırakacağım ondan sonra hepsine başlayacağız inşallah önce bebişin eşyaları odası falan sonra diğer taraflar
Alpmom__ Esra1999 gönül ister ki kendim yapayım ama imkansız yapamam evimiz büyük biraz . Erken gelme ihtimali de var bebişin riske atamam . Olduğu kadar artık 🥲
Esra1999 Alpmom__ aa ozaman biley diyemem risk varsa tabikide önlem almak gerekir inşallah kazasız belasız gelir yavrucak