ruveyda_34 Esra1999 yemek yesemde yemesemde gece oldumu başlıyor mıdem🥲afedersınız ıstıfra edince düzeliyorum biraz da olsa ayy bide hapsırıncaa artık tutamıyorum 😃🥲
Esra1999 ruveyda_34 bende gülme krizine girince tutamıyorum 😂😂 bide her şeye gülen insanım sokağa çıkmaya korkuyorum birşey bulur gülerim altıma işerim diye😂😂 Allah affetsin
Guzelanne56 Esra1999 özel bölgem ağrıyor yatakta yatarken maf oluyorum kalkarken dönerken ederken, dün eşyalarımızı utuledık Allah kısmet ederse 35 de cantamızı hazırlıyacagım
Esra1999 Guzelanne56 ayyy benimde bacak aram çok ağrıyo kaşık ağrısıymışım nedir bende anlamadım offf bu günler çabuk geçsin ya
Badehandekuzey Esra1999 30 haftalık olduk bizde özellikle ayaktayken alttan batmam çok oluyor birden bıçak girer gibi
Esra1999 Badehandekuzey bende de olmuştu ama geçti sonra bi hafta o batma oldu Şuan kaşık ağrıları oluyo
Yenianne6161 Esra1999 32+4 um agirlastik baya çatı ağrısı ve sık sık tuvalete çıkıyorum, sezaryen olacağım birazda korkum var :(
Esra1999 Yenianne6161 Allah yardımcın olsun cidden çok zor hamile olmak doğurmak doğurmaya korkar oldum
Rabiamina Esra1999 dün gece benim de çarpıntım oldu yemek ağır kaçtı galiba ben ona yükledim. İnşallah daha olmaz korka korka uyudum
Esra1999 Rabiamina ben ne bulursam yiyorum paketli gıda yemeyin diyorlar ama ben kendi yemeği yiyemiyorum dün okadar canım istedi börek yapmıştım bugün de kahvaltıda yedim yediğim gibi afedersiniz çıkardım
Sebur Esra1999 bendede o haftalarda başlamıştı doktor normal olduğunu söylemişti bebek sıkıştırıyor artık çünkü 🥹🤣🙈
Busraaaaaaaa16 Bende 33+1 oldum kızlar sezeryan olucak doktorum 25 Aralık için tarih verdi ama sancın olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi