Seher_blk Kızlar geç döllenme olunca 7. Haftada kalp sesi duyulur mu acaba normalde 7. Haftada duyulur da ama geç döllenme olunca ne zamana duyulur merak ediyorum
Eda42_ Seher_blk Benim fikrim bebekten bebeğe değişir bazıları 6 haftada bile duyarken bazılari 8 hafta da duyuluyor hayırlısı ile olsun daa inşallah duyalım
Meryeminannesi20 Seher_blk benimde şuan 7+5 gözüküyor ama geç döllenmeden dolayı 2 hafta gerideyiz 5+5 diyebiliriz geçen pazartesi kese gördük acep ben ne zaman görcem bebişi ve kalp atışını 🥲
Dolunay_dolunay Yarın hem kalp sesini hem de kesesini görmeye gideceğiz inşallah 7. Haftaya kadar bekledik sırf bu an için dua edin güzel dönüşlerle geleyim ilk bebeğimiz🥹💕
Mavikizkaracocuk Biz 6. Haftada kalp atışı duyamadık doktorumuz muhtemelen geç döllenme dedi ve 7+2 de falan duyduk usg de 6+4 görünüyordu
Meryeminannesi20 Mavikizkaracocuk valla bilmiyorum ama adetime yakın hamile kaldım çünkü 10 gün gecikmeyle kanda değerim 91.7 çıktı yani çok geç öğrendim hatta hamile değilim diye düşündüm
Mavikizkaracocuk Meryeminannesi20 aaaa çok şaşırdım açıkçası 10 gün gecikme vs çok tuhaf merak ettim sürecinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Meryeminannesi20 Mavikizkaracocuk bende ilk defa yaşıyorum bu durumu iki çocuk annesiyim ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum hayırlısı diyelim.