ftmkucuk xEndless gerçekten ilkinde nubu düz geliyor ama kafa yapısı erkeği andırdı bana , ikincisinde daha erkeğe benziuor. Benim içime doğan sanki erkek :) gönlündeki olsun inşallah. Özele mi gidiyorsun
Iraz xEndless ilk foto benimkinin aynısı profilimde var isterseniz bakabilirsiniz herkes kız dedi ama 15+3 de 16 hftlik çıktı doktor erkek dedi size yorum yaptilarmi
-37- 3girlsb teşekkür ederim bı hafta 16 oluyoruz bakalım söyleyecekler mi bu resimde erkeğe benzetti doktor ama emin olamadi🌸
3girlsb -37- 10.haftada oğlum olacağını öğrendim bacak arası açıksa direk gösteriyor erkek organını doktor ama kız genelde saklıyor diyorlar hayırlısı olsun canım
ftmkucuk 3girlsb 10. Haftada bebek 4 cm civarlarında cinsel organı oluşmamış oluyor ki daha çok küçük. Nuba göre yorum yapmışlardır
xEndless ftmkucuk Evet özele gidiyorum en basından beri hep erkek hissettim ama önemli olan sağlıklı sıhhatli olması hepimiz sağ salim kucağımıza alalım 😊❤️ Sonuc belli olunca post açarım buyuk ihtimalle haber verırım 🐣💐
3girlsb ftmkucuk cinsiyet 8.haftada oluşuyor canım 11.haftada ikili test için gittiğimde gösterdi bize doktorumuz . Doktorun ve cihazı iyiyse görür
ftmkucuk 3girlsb İnternetten alıntı; Gebeliğin 14′üncü haftasında bebeğin cinsiyetinin görülmesi teorik olarak mümkün olsa da kesin bir tespit için görüntülemenin 16′ncı gebelik haftasında yapılması daha uygundur.
3girlsb ftmkucuk yok artık 16.hafta mı biz 4 kişi aynı doktora gidiyoruz 10.hafta hepimize söyledi hepside doğru çıktı . Hatta ben dedim hocam tahmin mi çünkü çok erken değil mi yooo ne tahmini dedi ikili testte de çevirdi ekranı bana bak tuvaletini yapıyor dedi yukarı doğru işiyordu bizede gösterdi 😀
Nergiz_E ftmkucuk benimde ilk erkek dendi 12 haftamda ama 16 haftada kız olduğunu öğrendik🐣🌸yanılma oluyor yani canım
canimyavrum_ ftmkucuk 11+5 yuzde 80 kiz dedi fotosunu atinca buradaki herkeste kiz dedi 15+6 kesin erkek dedi 19+5 kesin erkek dedi yani 16.haftadan once net olmuyor saglikli olsun insallahh
ftmkucuk canimyavrum_ özel takipli misiniz yani cihazı iyi olan doktor mu yaptı bunu merak ediyorum :) baya ileri haftaymış çünkü
ftmkucuk smyms 11-12-13. Haftalarda bebek cinsel organın olduğu yerde yandan bakınca ulstrasonda , dik bir çıkınca varsa erkek, düz veya aşaya doğru bir cıkıntı varsa kız bebek deniyor. Tabi bu bir teori ama bir çok doktor buna göre yorum yapıyor
Nergiz_E ftmkucuk evet doktor demişti başka doktorda ama Istanbula geldıgımde doktora gıttık ayrı ayrı doktorlara hepsı kız dedi ve sürekli takıplı olduğum doktorum en son emın oldum😍 yanılma oluyor bazen
canimyavrum_ ftmkucuk evet canim renkli ultrasonla bakti 11+5 yanildi iste sonra kendide sasirdi yanildigina baska doktorda erkek dedi