Busralbyrk ipos sonuç için saat şartı yok normalde ama pazartesi günleri doktorlar 14:00 den sonra genetik bölümüne geliyorlar diye biliyorum. Emin değilim en iyisi aramak. Çünkü sonucu da doktor odasına girerek alabiliyorsunuz
ipos Busralbyrk teşekkür ederim tekrardan. Doktor yanına girdiğimizde bize testin sonucunu açıklıyor sanıyorum, test sonucu bizim anlyabileceğimiz yalın bi anlatımla mı oluyor sizi bulmuşken onu da sorayım
Busralbyrk ipos testte ingilizce yazıyor her şey. Doktor tek tek açıklıyor merak etmeyin. Çok kibar bi doktor soracağınız her şeyi rahatça sorabiliyorsunuz
ipos Busralbyrk evet bugün aldım sonucu istediğim gibi çıkmış çok şükür. Öğleden önce gittim biraz bekledim ama doktor vardı kısa sürdü
Denizhira15 ipos bana da msj gelmişti sonrasında aradım çarşamba günü hariç istediğiniz zaman gelebilirsiniz biz sabah 9 da gitmiştik
Sebnemderya ipos merhaba, pazartesi günü aldıysanız eğer sonuç için öğlenden önce ya da sonra sıkıntı oluyor mu ? Telefonla ulaşamadım da kendilerine