Gizemnuur55 yssmom bizim gaz sorunumuz olmadı çok şükür 🌸 yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum kimyonlu rezene çayı içiyorum bunların faydası olduğunu düşünüyorum ☺️
Gizemnuur55 Oksuruksurubu bebekten bebeğe değişebilir ben kızımla çalışırdım herhalde KPSS çalıştığım zamanları düşünüyorum da anakucağına koyardım birlikte çalışırdık herhalde 🌸
Gizemnuur55 Guzelanne56 buradan link atabiliyor muyuz bilmiyorum da , tulum ebebek patik halamızın hediyesi marka yazmıyor maalesef ☺️
Booksandcats Merhaba benim de bebeğim 2.5 aylık oldu iki gündür elleri sürekli ağzında aşırı da tükürüğü var damağına dokunduğumda çok hoşuna gidiyor diş kaşıntısı başlamış olabilir mi sizde de aynı durum var mı acaba
Gizemnuur55 Booksandcats ay evet az önce çıkardım yine ellerini sürekli ağzına sokuyor salyası da akıyor anlamadım yarın kontrolümüz var doktora soracağım acaba damaklarımı kaşınıyor anlamadım
Booksandcats Gizemnuur55 benimki de aynı şekilde elleri sabahtan akşama kadar ağzında kemirip duruyor kıyafetleri sürekli tükürük içinde ıpıslak serçe parmağımı da hafif hafif ağzında gezdirince çok mutlu oluyor diş için çok erken diye düşünüyorum ama bilemedim de 🫠 doktora sorduğunuzda bana tekrar cevap yazabilir misiniz rica etsem bizim kontrolümüze daha çok var
Gizemnuur55 Booksandcats tabi ki cevaplarım 🥰 ay evet üst değiştirmekten bir hal oldum bizimkiler biraz erkenci mi anlamadım ki 😂
Booksandcats Gizemnuur55 ben de bazen çabuk büyüsün bana anne desin koşsun sarılsın istiyorum bazen de hiç büyümesin istiyorum annelik tedavisi olmayan bir delilikmiş 🥹🙈
Gizemnuur55 Booksandcats kesinlikle her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ileri de bu günleri özlerim diye 🥹🥰