gzmrkn aynısını yaşadım. Daha 3gun öncesi doktorda kayıt almıştık hepimiz çok mutluyduk. Benim de 9… İlk düşük diye genetiğe de gitmedik. Aşk şarkıları artık benim için aşkı değil giden bebeğimi ifade ediyordu. Ağlıyordum. İstanbulda yaşıyoruz. Maraş depremi oldu ve ordaki ölen bebekleri enkazdan çıkan bebekleri gördüm. O güne kadar hiç hamile kalmamış kişiler veya, daha kötü düşükler yaşamış kişiler aklına gelecek hiç birşey beni teselli etmiyordu. Ama deprem teselli etti. Acımdan utandım ve isyan etmemeye karar verdim 6Şubatta. Tarihe dikkat et. Çünkü tam 1sene sonra 6Şubat günü şuan 9bucuk aylık olan kızımı kucagıma aldım. Ben isyan, etmeyince Allâh bana tam isyan etmeyi üzülmeyi bıraktığım aynı gün bir bebek verdi. Fetal DNA, sını herşeyini yaptırdık çok şükür çok sağlıklı kızımız. Fotoğraf paylaşma albüm yapma. Sana tavsiyem hamile kalana kadar bir devlet hastanesinde kontrollü ol her ay kontrole git rica et doktordan seni kontrole alsın. Hergün yürü ve güzel bir diyette ol. Bol bol su iç. Bol bol hergün ayet’el kürsi oku bakara Suresi’nin aç dinle haftada bir iki kez. Bebeğinin bir ultrason resmini bir toprağa göm uygun bi yerde istersen ona ona üzüleceksin yeniden anne olacaksın kızın veya oğlun kucağında iken bile az da olsa ara ara aklına gelecek. Ama bak imkanın varmış test bile yaptırmışsın öğrenmişsin rahatsızlığı olduğunu. Eminim yeniden hamile kalacak bebeğini kucagına alacaksın. Ben 6ay sonra kaldım. Bol bol yürümeyi unutma.