Sevgiiss diyarnursezer yani hala bir umut var olabilir yani . Peki çatlamadan sonra kaçıncı gündü pozitif gördüğünüz
diyarnursezer Sevgiiss canım reglime 4 gün kalmıştı işte kanda negatif cıktığında. reglim 1 gün gecikti kan verdim 57 cıktı kan verdikten 2 gün sonra testlerde çıkmaya basladı
dsevgi Sevgiiss senin yumurtlama 13 kasımdı dimi 😃 benim de 14 kasım zor tutuyorum kendimi test yapmamak için kimin kaçıncı günde belli olmuş diye okuyorum sürekli 🤭
dsevgi Sevgiiss inşallah çıkar 🤗Eşim yasak koydu bana günü gelene kadar test yapmıcam evde test var prodoctor zor duruyorum 😂
dsevgi Sevgiiss adet olcakmışım gibi ağrım var 😢 göğüs hassasiyetim de var ama o bazen oluyodu. Pek ihtimal veremiyorum. Bir de ilk gebeliğim olacak hangisi belirti hangisi değil bi fikrim yok bekliyorum o yüzden 🤷🏼♀️😂😂
Shdtnnc Sevgiiss reglim bittikten sonra ovulasyon yani yumurtlama testine başladım 15.gün pozitifi gördüm testten yaklaşık 20 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim :)
Shdtnnc Sevgiiss dediğim gibi reglim bitti ve düzenli olarak test yaptım 15.gününe kadar 15. gününde pozitifi gördüm
Shdtnnc Sevgiiss hayır canım yapmadım ama yapsaymışım pozitif görürmüşüm geç fark ettim gebeliğimi :)