Mann777__ ben de öyle bebeklik çocukluk liseli dönemlerim genç kız olduğum dönemler evlenme çocuk sahibi olma hepsi kilolu geçti psikolojik olarak hep kötü durumdaydım ve stres yapınca yemek yiyip kilo alanlardanım buna en büyük sebep ailemdi çevremdi hep baskıyla büyüdüm evden çıkmama dahi izin vermezdi annem bu yüzden çevrem hiç yoktu olanlarla da asla görüşemezdim bi yere arkadaşa gitmek istesem onlar gelsin sen niye gidiyorsun olurdu. Hep böyle incecik bacaklara sahip olup kot pantolon giymek isterdim göbeği dümdüz kızlara özenirdim hep göğüsleri küçük genç kızlar acaba nasıl hissediyor diye merak ediyordum istediğim bedendeki elbisede acaba nasıl dururdum diye düşünürdüm hep her yaşımda en az 2-3 beden daha büyük oldum yaşıtlarıma göre bu yüzden neyin ne haz verdiğini asla bilemedim bi dönem kot giydim o bile en en büyük bedendi ve ben göbekten bacaklarımın kalınlığından içinde aşırı sıkılmıştım şu an bile hep küçük beden elbiseler alıp koyuyorum bi köşeye zayıflayınca giyerim diye ama stres kaygı bozukluğu gelecek endişesi kendi kendime içimde savaşlar vermekten asla zayıflayamıyorum başlasam da ipin ucunu kaçırıp bazen sinirden oturup ağlıyorum yurtdışında yaşıyorum gurbet elde olunca daha beter ailemin yanına gittiğim ilk hafta en az 3 kilo veriyorum haftada moral yükseliyor çünkü sevdiklerimle bi araya gelince. Evde yalnız başıma 2 çocuk büyüttüm kimse destek olmadı bunun da etkisi var sanırım kontrolü kaybetmemde.