Selindikci35 14+3 haftalik hamileyim..Kasiklarimda baski oluyor idrara cikiorum surekli ama rahatlayacagina o baski devam ediyor..Tekrar tuvalete gidiorum.Hafif kasik agrisi gibi bisey oluyor.Boyle bi durum yasayan var mi aranizda
nesecelebi Selindikci35 bende 26. Haftadayım aynı şeyleri yaşıyorum enfeksiyon filan da yok bebişin başı aşağıda diye oluyor diyorlar🤷🏻♀️
FigenGrsal Selindikci35 aynı sorunu bende yaşıyorum canım çok normal. Bebeğin poposu aşağıda olunca baskı yapıyor tuvalet hissi veriyor
Selindikci35 Ozgektn cok olmustu canim yaptirali..onumuzdeki hafta kontrol var o zmn yaptirmayi dusunuyorum
Ozgektn Selindikci35 anladım canım bende var çünkü senin şikayetlerin bendede mevcut günlük 2 litre su içmediğim zaman sürekli idrara çıkıyorum ağrım oluyor
Selindikci35 Ozgektn ben normalde de pek su icemiorum zorluyorum kndimi..cay,su,meyve suyu takviye yapiom surekli..Bazi gunlerde o baski olmuo sonra bi bakiyorum yine var..
GizemBulut Selindikci35 suyun yerini hicbir sey tutmaz ozellikle gebelik doneminde cayi zaten önermiyorlar mumkun oldugunca su icmeye calisin suyun icine elma , karanfil , limon dilimi , portokal dilimleri koyarak içmeyi deneyin🙏
Selindikci35 nesecelebi masallah canim senin bebis rahat durmuo demekki:) Bizimki erken daha o yuzden enfeksiyon mu diye dusundum
Selindikci35 Ozgektn doktor arayisindayim canim hala..Simdilik tip merkezine gidiorum..Bu kontrolumde degistircem artik..Ege yasami sdc arastiriodum bi de karatas i cok onermislerdi..Sen kime gidiosun
Ozgektn Selindikci35 ben İstanbul’da yaşıyorum ailem İzmir’de ablam İpek hanıma gidiyor Ege yaşamda çok memnun. Bende onda öğrendim hamile olduğumu çok ilgili bir doktor normal Doğuma yönlendiriyor iletişimini çok beğenmiştim
ZCandan Bende 13.haftamdayim ayni sikayetlerden bende muzdaribim doktorum bolca su tuketmemi soylemisti , tuketemiyorum tabii devam ediyo 😑
Selindikci35 Ozgektn evet burdaki bi bayanda ipek hanim i tavsiye etmisti..Eşlerin doguma girememesi uzmustu beni..
ZCandan Selindikci35 evet yaptirdim antibiyotik yazacakti ama bol su tuket bir bakalim bir sonraki kontrolde dedi
Selindikci35 Ozgektn ilk heyecan onlar da bizim gibiler..O yuzden bu kojuyu da dikkate alarak hareket etmeye calisicam
Selindikci35 FigenGrsal hissi veriyor gidip yapiyorum hooopp 15-20 dk ya tekrar😊 sen kac haftaliksin cnm