Bari1bari Nursenaaa1 o zaman dediğim gibi olabilir canım kendinde istek de varsa hissederisn zaten ondandır
Feyzanurguc Nursenaaa1 yani gelen şey su mu önce ondan emin olmalısınız çünkü su gelişi bebeğin kesesinin açılmış olduğu anlamına gelir ve sancı olmasa dahi hastaneye gidilmesi gereken bir durum enfeksiyon riskinden dolayı gece 3 te suyum gelmişti 7 de hastanede olduğum için doktorla papaz olmuştum niye gelir gelmez gelmedin diye
busraalptekin Merhaba sabah 10 civarı benimde akıntı şeklinde gelmişti akşama kadar 3 çamaşırım akıntı şeklinde ama biraz fazla ıslanmıştı en son ped taktım ve 22.00 saatlerinde tamamen suyum geldi ve hiç sancım yoktu hemen hastaneye gittim yatış verdiler nasipse sabaha doğumum olacak o yüzden sizde kendinizi takip edin eğer olağan dışı bir akıntıysa doktora görünün derim
Nursenaaa1 busraalptekin Allah yardımcınıznolsjn kolay bi doğumunuz olur inşallah neden sabahı bekliyorsunuz doktor gelsin diye mi
busraalptekin Nursenaaa1 evet doktorun gelmesini bekliyorum birazdan girerim doğuma suyumdan sonra hastanede nişanım da geldi. Teşekkürler güzel dilekleriniz için amin inşallah Allah sizinde yardımcınız olsun
Paronayanne Nursenaaa1 sancım sıklaştırsa bekleme canım benim suyum geldikten 2.5 hafta sonra doğumum oldu
Paronayanne Nursenaaa1 31.haftadaydım hastanede yattım ama günde kaç tane antibiyotik takılıyırdu enfeksiyon kapmayım diye
Annegibi2006 Nursenaaa1 benim ilk geldiğinde çok az gelmişti su mu değil mi anlamamıştım sancım da olunca doktora gittim suyun azalmaya başlamış dedi 2 cm açıklığım olmasına rağmen yatışım yapıldı eğer gelen su ise hastaneye gitmeniz gerekiyor bence riske atmayın
Annegibi2006 Nursenaaa1 akış durmaz sürekli gelmeye devam eder ama tedbir amaçlı bi gidip görünmekte fayda var benim akıntı gibiydi çok ikilemde kalmıştım
Dilekveuzum Su yarım bardak bir bardak kadar geliyor. Akıntı yada sızıntı gibi olabilir sizin ki. Bu haftalarda 8-10 kasılma, sancı, karında sertlik normalmiş. Bende 36+2 oldum dün doktorum anlatmıştı
Nursenaaa1 Dilekveuzum dediğiniz gibi sızıntı olabilir gibi geldi bana da haftasonu olduğu için doktora gitmesin yarın gidip sorcam artık
Betul-97 Nursenaaa1 Bir kere mi gördünüz benim suyum gelmişti sürekli akıyordu. 06:30′da suyum gelmeye başladı 18:12′de doğum yaptım. Suyum gelir gelmez hastaneye gittik enfeksiyon riskine karşı serum taktılar
58Vildan Benim kanamalı suyum gelmişti iki gebeliğimde de Squat yap eğer suysa 4-5 saate gelir diye düşünüyorum ama bünye meselesi tabi