ylt_5 Herkese merhaba nisan ayından beri bebiş istiyoruz ve bu akşam halsizliğimden dolayı merak edip test yaptım aylardır yapmıyordum ve reglime tam bir hafta var, test bu şekilde silik çıktı sizce olma şansı var mıdır?
Eldgrn ylt_5 2. Çizgi çıkmış görünürde var gibi duruyor ama erken gebelik testlerinin yanlış çıkarma ihtimalleri çok oluyor o sebeple kan vererek gebeliğin olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bu sizin için en net sonuç olur. 1 hafta var ve test pozitifse varsa çıkacaktır. Ya bekleyin adetinizi biraz büyüsün minnoş yada kan vererek en azından gebeliğinizi onaylayın
Deniiizzz ylt_5 regline 1 hafta kala bile testin silik çıktıysa gebelik var gibi ayyyy hadi inşallah ama işte bu testlerin çok yanlış çıktığını da söyleyen var sana en doğru sonucu kan testi verecektir ki erken testler de önce kan da sonra idrar da test çıkar idrar doğruysa kan da da çıkacaktır sen bi kan ver olur mu bize de haber ver. İnnnşaasalllaahhh gönlüne göre olsun ♥️🌺
betulhff Benim test sonucum daha fazla silik çıkmıştı şimdi 30 haftalık olduk 🌸sonuca göre hamile gibi duruyorsunuz tabi yine de kan testi verin 🌸
ylt_5 @Eldgrn çok doğru söylüyorsunuz çok eskilerde bir kere daha yapmıştım ve hamile olmadığım halde silik çizgiydi o yüzden bunda da emin olamadım içimde bir şüphe var birkaç gün sonra tekrarlayacağım🥰
Eldgrn ylt_5 Benimde başıma gelince böyle silik cizgilere artık diyemiyorum hamilesin çünkü testlerin yanlış göstermesini kendim dahil pek çok kişide gördüm. İnsan hamilesin kelimesine bile ne kadar seviyor olmadığını anlayınca hüsran yaşıyor. O sebeple böyle görünce kan ile onaylamak en doğrusu rabbim gönlünüze göre versin içini ferah tut inşallah güzel haberler alacaksın
ylt_5 @Deniiizzz kesinlikle haber vereceğim sabırsızlıkla birkaç günün geçmesini bekliyorum umarım hisleriniz doğru çıkar🌸
ylt_5 @Eldgrn inşallah rabbim isteyen herkese versin herkes heyecanla bugünleri bekliyor ve böyle test yanlışlığından yıkılabiliyor isteyenler, bekleyenler için çok zor bir durum umarım kimse yanılmaz🌸