Pinarkorkmazer minikbebegim06 ambulans taksi görevi görmez bayılmalara bile gelmeyebiliyorlar benim kardeşim ağır engelli nöbet geçirdi ve siz hastaneye götüreceksiniz acil vaka değil dediler
minikbebegim06 Pinarkorkmazer tabii ki biliyorum taksi görevi görmez ama şansını denese yardımcı olurlar belki diye fikir üretmeye çalışmıştık… Kardeşinize de çok geçmiş olsun 🙏
minikbebegim06 Pinarkorkmazer sosyal hizmet devreye girerse zaten anneyle birlikte çocukları alır sığınma evine çünkü burda hiçbirine bakmayan baba çaresiz kalıp yardım isteyen anne bunu göz önünde bulundururlar
Mavikizkaracocuk minikbebegim06 Allah için sus be kadın. Allah seni düşürmesin sen açlıktan bayılmasını tercih edersin
minikbebegim06 Mavikizkaracocuk çocuğumu alıp hastaneye gitmeyi tercih ederim açlıktan bayılması yerine gidemiyorsam birinden mutlaka yardım isterim buraya yazmışım yardım teklifi gelmiş ne olursa olsun çocuğum için birini kabul ederim hiçbir şey yapamıyorsam sokağa çıkar araba çevirir gerekirse yürüyerek olsun gider bi eczane hastane bulurum bence sen sus Allah için bebeğe ciddi zararlar verebilecek şeyleri onerip bir de üstüne haklıymış gibi millete saldırma
Pinarkorkmazer minikbebegim06 amin teşekkür ederim inşallah bir yolunu bulur burdaki herkes bebeği düşünüyor
Pinarkorkmazer kbratrkylmz evet canım bizim için basit geliyor ama o kadın için basit gelmeyebilir belki yaşı çok küçük belli özgüveni yok yani bilemiyoruz ben bir köyde öğretmenlik yaptım çocuklar bir km uzaktaki ilçe merkezine gidecekler diye evde iki gün uyumazlardı heyecandan çok farklı gelirdi ilçedeki evler onlara yani kimin ne halde olduğunu bilemeyiz
Mavikizkaracocuk minikbebegim06 ben saldirmadim çözüm ürettim merak etme hallettik çok şükür sende burada laf yetiştir.
Pinarkorkmazer minikbebegim06 para almıyorsa da birilerinden borç isteyebilir ya hepimiz yardımcı oluruz ona tamam desin yeter
minikbebegim06 Mavikizkaracocuk evet saldirmamissin hiç yok dövmekle uğraşmayım falan diyorsun insanlara o yüzden. hayatımda gördüğüm en boş insansın ya yazmaya değmez
Bbuusra ikiaslanannesi80 1 yaşından önce inek sütü ve bal yasak. Siz bol su için, hoşaf için, stres yapmayın. Mama’dan başka bir şey içemez şu anda maalesef. Eşiniz de yazık yani bebek ağlarken nasıl uyuyor Allah vicdan versin.
MorKelebek54 Mavikizkaracocuk of cok korktum. Sakarya bahcelievlerdeyim canim. Serdivan hastane sokagi. Konum atayim mi? Klavye atarliisi seni😘 cok haklisin bak normal bi zaman degil suan. O yuzden 2 bucuk aylik bebege inek sutu verebiliriz. Tamam. Hamilesin bide devam ettirmek istemiyorum iyi geceler sana
kbratrkylmz Yani ortaya bi bomba gibi düştü bu post aman Allahım. Bebek nasıl, çözüm bulabildiniz mi bebeği merak ettim.
Bbuusra minikbebegim06 Yenidoğan yoğun bakımındaki bebeklere 1 çay kaşığı ölçüsü kadar veriliyor. Osman Gönülal hocanın videolarında var. Kilosu geri kalan bebeklere ve gaz sancısı olan bebeklere veriliyor. Bende kızıma vermiştim bir sıkıntı olmadı. Çocuk doktorumuz da verebilirsin demişti.
Pinarkorkmazer Bbuusra ben de bazı durumlarda zeytinyağı verilebiliyor diye biliyorum annem veriyordu kardeşime doktor demişti ama yine de herkes kendi doktoruna sorsun
Pinarkorkmazer ikiaslanannesi80 ne yaptın canım bebeğine bir şeyler verebildin mi merak ettim seni iyisindir inşallah eğer yapamadıysan biz sana her şekilde yardım ederiz en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması kaç anneyiz burda bugün sana yarın bize öyle düşün ve lütfen çare bulamadıysan bize söyle
NurZenkin ikiaslanannesi80 mama alabileceğin bir yer varsa iyi olur.En kötü pirinç unu verebilirsin zeytin yagi damlatıp.En azından alerjik değil .Ha vitamin var mı yok ama bazı anlarda kurtarıcı oluyor