seyma0661 MorKelebek54 ay bende az önce süt Mısırlı cips yedim kendimi kötü hissediyordum bebeğe bi zararı olur mu diye 🤣🤣 benim yediklerimin yanında tost çok masum kaldı
MorKelebek54 seyma0661 bacim ben her hafta cig kofte de yedim fast food da yedim. Cola da ictim. Her gun cips de yedim. En zararli seylerden kacindim sadece. Geri kalan cogu seyi yedim ictim. Kendimi kisitlayamazdim valla hasta degildim hamileydim sadece. Aman yiyin gitsin ona bakilirsa aldigimiz nefes bile zararli 🙄🙄
aybike-21 xEndless Yani ben bjnların batıl olduğunu düşünüyorum. Önemli olan ölçülü yemek bence. 😊 İlk hamileliğimde nar da çilek de diğerlerinden de canım ne çekerse yedim hiçbir sorun yaşamadım. Doktoruma sorduğumda batıl inanç ölçülü yediğin sürece meyve yararlıdır dedi. 🙈
Eldgrn Neferut Soda içsem bebek erirmi? Sakız yuttum bebeğime yapışır mi? Tencere kaldırdım, su kaldırdım zarar gelir mi? Buz yedim bebeğim donar mi? Bitmiyor anam bunlar biz mi hamileydimte değildik yoksa bu gibi soru soranlar mi tek hamile beyin yaniyor
Neferut Eldgrn ben çok terliyorum bebeğim de terleyip hasta olur mu 🤦🏼♀️ anne karnında daha çocuk ya en güvenli yerde şu an 😅 bence devreler yanıyor hamileyken 😅
Hanniballl Sevgilimmmmmmm ye nolacak tosttan sucukluysa iyi pisir sucugu, cokta sucuk tuketme bir kereden birsey olmaz… etli cig kofte yiyen gördüm ona birkereden birsey olmaz demislerdi tost napicak 😁 ben canim cekerse noddle da yiyorum pizzada yiyorum hergun degil elbet ayda bir felan ancak ama kisitlarsaniz caniniz daha cok ister… 8 aydir 3noddle felan yemisimdir yemeyin tavsiye etmiyorum ama kendinizi kisitlarsaniz daha cok caniniz ceker 🙈
seyma0661 MorKelebek54 hahahah aynen o çocuğun dünyaya sağlıkla geleceği varsa bir şekilde gelecektir buna inanıyorum 🥰
mervedmrcn MorKelebek54 ben de öyleyim ya canım ne çekiyorsa yiyorum, kesinlikle yenmemesi gereken şeyler dışında tabi. Bence de bu kadar büyütülecek bişey yok bazen açılan postları şaşkınlıkla okuyorum 😂
Ftmnnr MorKelebek54 olcak olan yine oluyor sen pamuklara da sarsan başına bir şey gelecek oldumu yine geliyo
MorKelebek54 seyma0661 aynen oyle. Kendinizi cok sık bogaz etmeyin hamilelik cok cok guzel ve ozlenen bisey. Ben cok ozledim sirf ozledim diue ikinci mi olsa diyorum dur kiz kafayi yeme diyorum sonra😂 o yizden doyasiya hamileliginizin tasini cikartin amher ani fotograflayin videoya cekin ☺️ ben asla hamileligkmi özlemem diyenlerdenim. Ama ozleniyo 🤦🏻♀️
Eldgrn MorKelebek54 Aha bu ben öyle özlüyorum ki asıl en kıymetli zamanlar o zamanlar insan çok özlüyor. Kararında olduktan sonra zararı da olmuyor. Herşeyden yedim o bu şu pimpirikli olmadım şimdi diyorum iyi ki öyle yapmışım böyle insanın psikolojisi bozulur be tüm hamilelik zehir olur insana
MorKelebek54 Eldgrn kesinlikle oyle vallahi herseyi akisinda birakmak hamilelgi daha da guzel hâle getiriyo☺️
Neferut Pinarkorkmazer ben de her şeyi yiyorum hiç sakındığım bir yemek olmadı sadece çiğ et ve balık yemedim heralde 😅
Pinarkorkmazer Neferut ben çok az pişmiş et de yedim ama yanlışlıkla bilsem yemezdim😃 Amerika’da etleri sen söylemediğin sürece az pişmiş yapıyorlar ben de unuttum demeyi gelince gördüm
Eldgrn Neferut Valla bizim yanmıyordu o devreler bu artik psikolojik rahatsızlık sınıfına giriyor. Bu gözler neler gördü kaç yılda her seferinde ağzım açık kalıyor. Tek bunlar hamile sanıyorum bazen biz hamilelik geçirmemişiz gibi
Neferut Pinarkorkmazer az pişmiş et hiç yemedim gerçekten güzel mi? 😅 sanki asla yiyemezmişim gibi görünüyor
Neferut Eldgrn Gelişmiyoruz hiçbir şekilde gerçekten. Hatta insanlarımız her geçen gün geriye doğru gidiyor böyle saçma sapan sebeplerin bebeklere hiçbir zarar vermeyeceğini öğrenmek çok zor olmamalı
Dileeekk Sevgilimmmmmmm kız ne zararı olcak ben sadece kaşarlı hep yiyorum sucuk koyduğum da önce sucuğu pişiriyorum ama güzelce öyle yapıyorum sucuk güzel piştiği sürece bi sorun olmaz
Pinarkorkmazer Neferut bildiğin içi kırmızı bir et ve şöyle söyleyeyim Türkiye’de yediğim et değilmiş 😂