Pinarkorkmazer Neferut 😂😂😂😂 çilek yersem bir şey olur mu sorusundan sonra bu bana normal geldi içinde sucuk var ya😂😂😂
aybike-21 xEndless çilek yerlerse ya da temas ederlerse bebekte leke olacağına inanan bir kesim var. 😂 Hatta nar için de aynı şeyi düşünüyorlar. Ne alaka anlamadım. 😂
aybike-21 Sevgilimmmmmmm Canınız çekiyorsa yiyin neden bir şey olsun. 😊 Ben çoğu zaman kahvaltılarda tost yiyorum.
xEndless aybike-21 🙄🙄 Allah Allah.. Narı bende gördüm cok onerılmıyormuş sanırım hamilelikte pek bilgim yok o konuda . Benım de uzun suren ilk gebeliğim duzenli beslenmeye çalışıyorum herşeyı yiyorum ama ev yapımı olmasına özen gösteriyorum dışarıdan pek yemiyorum 😊
Bbuusra aybike-21 Ben narı bilmiyordum yedim eyvah 😂😂😂kızımda çilek yedim çok şükür bir şey olmadı. Kocakarı lafı bunlar. Hatta kedim var kedine çok bakma suratı kediye benzer diyen bile oldu 😀☺️
xEndless Sevgilimmmmmmm Eğer sucuk koyacaksan içine ön pişirme yap iyice pişir sucuğu sonra tosta koy.. Bu arada ben ara sıra kaşarlı tost yiyorum sabahları kahvaltıda yumurta başlıyorum yanına 1 kase yogurt muhakkak ceviz cok guzel tok tutuyor doktorum yeme vs gibi birşey söylememişti
MorKelebek54 Neferut kiz sicak icersem cocuk yanar mi diye sorani bile gordu bu gozler. Asitli icersem cocuk erir mi diye😂 dondurma yersem cocuk usur mu. Fenalik basti beni 😂
Pinarkorkmazer Neferut ben o kadar her şeyi yiyorum ki 😂 sınırını bildikten sonra ne olacak ya hamburger de yiyorum ananas da yiyorum az önce hurma yedim pizza da yiyorum kola da içiyorum cips de yiyorum😂 ciğer de yiyorum 😂 abartmadığın sürece haftada bir kere yediğin sürece ne zararı olabilir anlamış değilim sağlıklı bir gebeliğim var plasenta ne işe yarıyor🫠 doktor diyor ki öyle hamburger yemekle falan çocuğa bir şey olsaydı şimdi kimsenin çocuğu olmazdı hamileliği hastalık haline getirip kendinizi strese sokmayın
Eldgrn Neferut Soda içsem bebek erirmi? Sakız yuttum bebeğime yapışır mi? Tencere kaldırdım, su kaldırdım zarar gelir mi? Buz yedim bebeğim donar mi? Bitmiyor anam bunlar biz mi hamileydimte değildik yoksa bu gibi soru soranlar mi tek hamile beyin yaniyor
MorKelebek54 Sevgilimmmmmmm Allah askina hamileigii hastaliga cevirmeyin artik. Arkadasim hamilelik bi hastalik degil. Bunun bi farkina varin artik. Onu yemiyim bunu yemiyim… arkadasim yiyin ama herseyi dozunda yiyin. (En riskli şeyleri tsbiki yemeyin cig et bazi balik turleri fekan) artik baydi yani sunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim olayi.
seyma0661 MorKelebek54 ay bende az önce süt Mısırlı cips yedim kendimi kötü hissediyordum bebeğe bi zararı olur mu diye 🤣🤣 benim yediklerimin yanında tost çok masum kaldı
Feyzanurguc MorKelebek54 ay ben bu teyzelerden birine denk gelmiştim ilk kızımda hamileliğimin son zamanları ağustostu katır kutur buz yerdim şey dedi bana buz yeme çocuğu üşütür bronşit edersin 😂 Sonra doğurdum eşim ben ailelerimizde de var kronik alerjik astım bronşit o teyze kızımda da olduğunu duyunca ben sağa dediydim bu çocuuu hasta eden diii dedi cidden inanan var ben şokenzi yani
kader3338 MorKelebek54 şakasınız hahahahahahhah Allahım yaa bu insanlar 9 ayı nasıl geçiriyor değil i ben Allah ne verdiyse yerim yanı
poyrazmom_ Sevgilimmmmmmm canınızın çektiği her şeyi yiyebilirsiniz abartmamak şartıyla hamileliği kendinize zehir etmeyin tadını çıkarın 🤗
aybike-21 xEndless Yani ben bjnların batıl olduğunu düşünüyorum. Önemli olan ölçülü yemek bence. 😊 İlk hamileliğimde nar da çilek de diğerlerinden de canım ne çekerse yedim hiçbir sorun yaşamadım. Doktoruma sorduğumda batıl inanç ölçülü yediğin sürece meyve yararlıdır dedi. 🙈
Neferut Pinarkorkmazer ben de her şeyi yiyorum hiç sakındığım bir yemek olmadı sadece çiğ et ve balık yemedim heralde 😅
Tospkkk Pinarkorkmazer kesinlikle ben de bu kafadayım, normalde full sağlıklı beslenen biri değilsen 9 ay dikkat edebilmek imkansız gibi bir şey zaten. O yüzden abartmadan her şeyi yiyorum ben de 😅