Tazegelin12 Merhaba hanımlar nasıl gidiyo hamilelik kaç haftalık oldunuz cinsiyetıniz belli mi ? Biz 12+3 ❤️
EgeF35 Tazegelin12 bir iyi bir kotu ve kasik agrilari ara ara mide bulantisi disinda iyi gibi tatlim 😂 15+2 gunluguz bizde 💓
Senanur07 Tazegelin12 17 haftalık olduk kasık ağrısı, bel ağrısı ve duygusal dengesizlikleri saymazsak güzel gidiyor cinsiyetimiz kız. Senin nasıl gidiyor
umutluanneadayi Tazegelin12 14+6yız bol bol yatmalı ve diş ağrılı bir dönem geçiriyoruz 🥲 cinsiyette kızımız oluyor
TugceOrak 11+5 olduk bugün. Pazartesi kontrolümüz var inşallah cinsiyet öğreniriz, pek ihtimal vermiyorum ben ama nasip belli olmaz ☺️
Yogurtlupilav Tazegelin12 14+1 iz, mide bulantısı ve yorgunlukla geçiyor. Cinsiyetimiz kız :) Mayıs anneleri çocuğa kaç uzun kollu zıbın almalıyız ya bir fikir veriverin 😊 Daha erken ama tam geçiş mevsimine denk geliyor istanbulda.
aleyna_001 16+3 olduk hâlâ cinsiyetimizi öğrenemedik kızlar ya öyle bir kapatıyor ki kendini görmek çok zor 🙈
babyoz Tazegelin12 12+5 ❤️ikinci hamileliğim ilke göre çok zor geçiyor karın ağrılarım vs çok oluyor. Mide bulantıları için hala ilaç içiyorum . Ama çok şükür her şey yolunda .
Sevdeglgc Tazegelin12 16+4 olduk bizde grip ve uykusuzluk ile uğraşıyorum arada aşırı duygusallık da var kızım oluyor.