Tekici Rumeysacosarr yaa hayır maalesef İstanbul’da değilim :( zaten 15 gün sonucu da beklemek istemiyorum önlem amaçlı doktoruma yazdıracagım
Zeynep9120 Tekici yani korkutmayaym canm ama bende pıhtılasma varms bılmıyorduk ilk bebegimin kalbi 8.haftada durmustu ikincide kullandm kızımda smdi gene kullanıyorum tedbir amaclı vereblr bi zararı yok sncta plt degerinide dengeler hem genetk test ozelde daha cabuk cıkarmı inan hc bılgım yok ben üniversite hastanesinde yaptırmştm bebegimin kalbi durduktan snra
Tekici Zeynep9120 Bugün doktoruma sordum gereksiz kullanım kanama yapabilir coraspinle devam et sonuç çıkana kadar dedi inşallah 2 hafta içinde bişey olmaz 🙏
Tekici Hasret18ayaz Canım doktoruma yazdım sonuç belli olmadan iğne yazamam dedi coraspinle devam et dedi 2 hafta beklicem mecbur sonucun çıkmasını o süre içinde de sulandırıcı gıdalar tüketeceğim
Tubaorc Tekici sağlıkla kucağına al inşallah. Benim şuan aptt 16 çıktı. Bu düşük mü demek. Devlette acilde verdiğim kanda çıktı. Doktor hiç önemsemedi ama şuam kese büyük bebek çok küçük dedi dün. Korkuyorum
Tekici Tubaorc Aminn canım inşallah Apt de senin düşük çıkmış bence sende mutlaka genetik testi de ver hamile misin suan
Tekici Tubaorc ay canım hamileymişsin kusura bakma kafam yerinde değil doktor bu değer nasıl önemsemez bu değere kan pıhtılaşması varmı yok mu yol gösteriyor düşük çıkması pek iyi değil canım referans aralığı zaten 20 senın 16çıkmış bence kesin başka doktora git ve genetik ver
Tubaorc Tekici evet işte bende doktora söyledim tekrar tekrar ama yok onun bi önemi yok dedi durdu. 😔 Üzgünüm ya. Siz inşallah sağlıklı bi şeklde tüm hayatınızı geçirirsiniz. Teşekkür ederim 🌸
Tekici Tubaorc canım doktorunu değiştir önlem almakta fayda var bence bak ben 25 olmasına rağmen genetkbtest yaptırmayı düşünüyorum neden riske atasın ki canım
Nazli_3009 Tekici bana özel de 12 bin dediler kan Ankara’ya gönderiliyormuş ama şehir dışında tıbbi genetik olan bir şehir hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum
Tekici Nazli_3009 benim yaşadığım şehirde sadece üniversite hastanesi yapıyormuş özel tıbbı kliniklerde yapıyor ama aşırı pahalı
imermerii Tekici Eğer olduysa tekrarlayan düşükleri olanlarada genetik test yapmadan iğne veren doktorlar oluyor da onu söylersiniz diyecektim :) Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız, hiç sıkmayın kendinizi pozitif düşünün 🙏
Nazli_3009 Tekici üniversite hastanesinde yapılıyorsa iyi bence yaptır ama benim olduğum yerde üniversite hastanesi yok eğitim araştırma var onda da tıbbi genetik yok o yüzden yakın çevrede olan illerden birinde yaptıracam mecburen
Tekici imermerii hımm yok şükür öyle bir durumum olmadı ama zaten coraspin kullanıyorum ya ordan için biraz rahat :) ben teşekkür ederim 🙏