Hanmoncel GozdeGgul GozdeGgul 24 haftaya kadr normal karşılıyorlar bu bıde ilk hamilelikse çok normal en son ne zaman doktora gittiniz sağlığında bısey yoksa bekleyin bı kaç hafta sonra hissedersınız
GozdeGgul Hanmoncel en son 1 hafta önce gittim her şey çok normal ama aynı haftada Hamile olan arkadaşım hissediyorum dedi ben de endişelendim
Tutku_ Plasenta ön taraftaysa daha geç hissediliyormuş öyle duydum ben. Plasenta arka tarafta olunca daha net his ediliyormuş
taskirannursel61 Bende 18 haftalığım çok nadir hissediyorum ilk gebeliğim erkekti erken hissetmiştim bu kız heralde tembel 🤗
Hanmoncel GozdeGgul ilk gebelikte bıraz geç hissedile biliyor canm bıde herkesin hamileliği çok farklı ilerliyo o yüzden kimsenın hamileliğiyle kendi hamileliğinizı kıyaslamayın sağlığını yerinde olsun da hissedip hıssetmemenıze takılmayın öyle zman gelıcek kı son aylara doğru hareketi’nden oturamıcanız anı hareketinde yerınızden kalkıcanız sadece bıraz sabredin Rabbim sağlıkla kucağiniza almayı nasip etsin inşallah🙏
Aseka GozdeGgul GozdeGgul bebeğin duruşu veya karındaki yağ kas dokusu bile etkiliyor hissetmeyi. Ben tam 20ye girdiğim gün göz seğirmesi şeklinde hissettim 25e gelmek üzereyim hala bir düzene oturmadı. 2-3 gün hiç hissetmediğim veya her gün çok hafif hissettiğim oluyor. Benimle aynı haftada olanlar sert tekme diye anlatıyorlar veya ellerini karına koyunca hissettiklerini yazmışlar misal ama benim öyle değil henüz. Karın bölgem sıkıydı bir de bebek yüzü arkaya dönük pozisyonda duruyor genelde ultrasonda o yüzden olabileceğini düşünüyorum doktor gayet normal her şey diyor sen de sıkıntı yapma ben de farklıyım diğerlerinden 😊
GozdeGgul Aseka inşallah öyledir çünkü böyle dışarda aynı haftada olup hissediyorum ben denilince etkileniyorum ister istemez
Rabiadk Hiç kıyaslama yapma içini ferah tut doktorunda her şey yolunda dediyse çok normal benim de ilk gebeliğim 23+2 de net hissetmiştim stres yapmadıkça her şey olağan akışına giriyor bence , sağlıkla kucağına al inşallah çok sevgiler 🫂🩷