Susu45 10+5teyim karnım çıktı benim hemen ama böyle yanlarımla birlikte bütün şekilde böyle olan var mı normal mi şuan
Gcam08 Susu45 ilk gebelik mi ? Benim ikinci hamile kalır kalmaz çıktı sanki anlamadım bende 😁😁 ilk hamileliğimde son aylarımda davul gibi olmuştum şimdi 18 haftalık son aylarımı düşünemiyorum
KurabiyeninAnnesi123 Susu45 o hazımsızlktan ve şişliktn kaynakli canım bebekten değil akşama doğru daha gözle görülür şişlik yemek yendiği için sırt üstü yattığımda bunu dha iyi anlarsın karnın düz olur ve yayılır o bebek göbegi değil bebek göbegi düz olmaz ve yayılmaz bebek kendini gösterir 5. Hamilelikte olsa 4 ay öncesi genelde hazımsızlık gaz ve şişlik oluyor 4. Aydan sonra çıkmaya başlyor göbek oda iç karnın darsa kendini belli eder iç karnın genişse daha geç cikar
Hshshzgsghzhshs Susu45 22 haftalık olucam yeni yeni çıkıyor karnım o sizin haftalarda genelde yemek vs yiyince şişer bebekten olmuyor o
Soprano Benim de öyleydi 6 haftalıktı resmen şişlik vardı göbeğim çok belliydi ve zayıftım sonraki haftalarda daha da büyüdü şuan 38 haftalık sadece göbeğim var demek ki iç karnımız küçük ama güzel duruyor millet çıksın diye uğraşıyordu ben erkenden hamiş duruyordum kıyafetler tatlı duruyordu hiç kafana takma en güzel döneem ☺️
YaseminNurcanSu Susu45 ic karin dar oldugu zaman erken cikiyor canim her iki hamileligimde de 2. Ay hemen cikmisti barizz belliydi 😀
1Anneadayiiii Susu45 benimde çok erken çıktı canım göbeğim ama benim ki top gibi 😂 kenarlar çıkmıyo 14 haftalığım ama sanki 5 aylık gibi şimdiden 🤭😂
Melikeakkc Susu45 karnım çıktı demeyin bende şişkinliğim var sanki gibi, yani tuvalete mi gitsem rahatlar, hiç yemesem de mi rahatlarım gibi bişey var bende. Gazım mı var, sindiremiyor muyum gibi.