ruyaadu_18 Kızlar merhaba adetim 17 gün gecikti cuma günü beta verdim 85 çıktı çarşamba verdiğimde 25 çıkmıştı değerler düşük değil mi ? 17 gün gecikmeye göre Şuan 6 haftalık hamile olmam gerekiyor dış gebelik mi acaba
Efoo05 ruyaadu_18 bende oyle olmustu deger bi cikip bindusunce kimyasal gebelik gecirip dusurmustum yani olusamamis bi gebelikti degerim surekli dusup iniodu
Melisi2 ruyaadu_18 geç döllenme olabilir illaki adetin ilk gününe göre hesaplanmayabilir ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu
SSenaaa ruyaadu_18 doktora gorunmenizde fayda var derim daha önce kimyasal gebelik geçirdim ve eğer öyleyse sizi zorlayan bir süreç olur benim çok ağrılarım olmuştu
LaRenSu19 ruyaadu_18 Ben ilk okuduğumda ters anlayıp değer düşmüş kimyasal diye düşündüm 🤭 Ama tekrar okuyunca gayet güzel artmış sadece 17 gün gecikmeye göre biraz az ama muhtemelen geç döllenme olmuş endişelenmeyin güzel düşünün güzel olsun 💕
Melike4195 @ruyaadu_18 merhaba öncelikle aklınıza kötü şeyler getirmeyin iyi düşünün iyi olsun benim adet düzensizliğim var en son mayısın ilk haftası adet olmuştum ağustosun 2 sinde hamile olduğumu öğrendim arada 3 aylık bir süreç var öğrendiğimde 6+1 günlüktü geç döllenme olmuş olabilir
ruyaadu_18 1 yaşında kızım var korunuyorduk elimizden geldiğince pek hazır hissetmiyorum kendimi böyle bişeye neye dua ediceğimi şaşırdım hayırlısı neyse o olsun
TugceOrak ruyaadu_18 kız Allah seni napmasınn ben de tam tersi anladım ☺️ güzel artmış kuzum sıkıntı yok geç döllenmedir