Eslem2112 Suffe ah ah canım böyle hurafelere nasıl inanırsınız ki anlamıyorum böyle biseyin mumkunati var mı leke birakmaz yiyebilirsin
Suffe Eslem2112 ya teşekkür ederim İnşallah olmaz 🥹🥹ne bileyim bende pek inanmıyorum ama biraz korktum
Suffe Kızlar bende pek inanmıyorum böyle şeylere ama bir kaç yerde böyle bir şey okudum 😬dogruluk payını merak ettim ama içimi ferahlattınız teşekkür ederim hepinize
diyarnursezer 1Anneadayiiii geçen gün pazardan 500 gramı 200e aldım dkdkdkdk ağzım açık kaldı ama kızım isteyince el mecbur
Pinarkorkmazer diyarnursezer yani bir tarım ülkesinde bu fiyat ne gerçekten haydi biz alabiliyoruz durumu olmayan ne yapsın cidden Allah herkese yardım etsin ya
diyarnursezer 1Anneadayiiii sadece bir tane tezgahta 10-15 paket vardı🥲 muhtemelen artık cok yok nerede oturuyorsun bu arada yakınsak getirelim
Mhtpdrmz06 1Anneadayiiii canım yazını görünce aklıma geldi getir çarşıya baktım kilosu 360 tl ye bizim burda çıkıyo çilek. İstersen yarın birde sen bak civarındaki marketlerde varsa alırsın ordan
1Anneadayiiii diyarnursezer Allah razı olsun canım Bursa’da oturuyorum araştırıyorum inşallah bulabilirim 🥲
3cocuk1anne 1Anneadayiiii genelde migroslarda oluyor filede de oluyor bulamassan söyle ben ankaradayım burda var yollarım sana .
1Anneadayiiii diyarnursezer düşünüp bunu söylemen bile yeter canım Allah razı olsun teşekkür ederim 🥰
Aysegulss Geçen gün iki tane nar ayıkladım ya ilk defa duydum leke olabileceğini şuan bi şüpheye düştüm kızlar cidden böyle bişey olabilirmi ya
Booksandcats Ben bit manav eşi olarak bütün hamileliğimde çileği de narı da kasa kasa yedim 😂 bebeğimde hiçbir şey yok bilimsel dayanağı olmayan hiçbir şeye inanıp da vesveseye kapılmayın lütfen
Kezbankafa Suffe çilek nar ciğer hepsinden yedim leke yok bebeğim de 4gün oldu doğum yapalı😊ama yedikten sonra ellerimi vücuduma hiç değdirmeden yıkadım
Beyza_12 Suffe ilk kızımda bütün kış nar suyu icmistim hasta olmayayim hamile halimle diye 😂çok şükür bişey yok