Moomtoobee En son ki kararımız Kaan Asil sizce nasıl?? Kulağa hoş geliyo mu isim benim için çok önemli ismi güzel olsun istiyorum 🤲 benim ismim de Sıla
bengonca Kararsız koca ile çok zor canım. Doğuma kadar 55 defa daha değişir o🤗 ortak karar verdiğiniz bir isme kapı süsü gibi bişeyi hemen yaptır sipariş ver de değiştiremesin 🤪🤪
Moomtoobee bengonca ay inanır mısınız ben hediyelikleri bile yaptırdım yinede değiştirmek istiyo yani 🙄😔 bende etkileniyorum psikolojik olarak oturup ağladım yani
Hayelllerhayatttlar bengonca ahahah vallaha ben öyle yaptım 😂 ilk bebeğimde kaç isim söyledim beğenmedi sonra kendim isim buldum sipariş verdim sonra kızımın ismi bu kapı süsü de geliyor artık istesende değiştiremezsin dedim 😂
Moomtoobee Eşim bana öyle geliyo ki disardan söylenenlerden etkileniyo benim ve eşimin içine sinmesi önemli benim için eşimi bu konuda nasıl ikna edebilirim sizce 😐
Moomtoobee Hayelllerhayatttlar bende hani onuda kırmak istemiyorum onunda benim rizam olan bisey olsun istiyorum
ozlem6060 Moomtoobee taaa sevgiliyken koymuştuk oğlumuz olursa adı Ömer Halis demir olsun diye şimdi oğlumuz oluyor ismi Ömer halis demir oldu direk 🫶🏻
Moomtoobee Nc34 ben asil ismini çok beğeniyorum ama eşim begenmiyo o biraz daha bilindik klasik isimci bende değişik pek kimsede olmayan isimlere bakıyorum hep 🫣
Moomtoobee Yenianne_61 hayir bide ona göre isimli eşyalar yaptiricam daha kapı süsü hastane çıkışı hediyelik falan o işler var ismi kesinlessin istiyorum 🙄
Nc34 Moomtoobee Asya mihra Allah kısmet ederse . Son dakika bi değişiklik olmazsa prenses dedi doktor 😂🥰