senatss Kızlar hiç dr gitmedim ilk defa çarşamba günü görüncem o gğn de tam 5 haftalık oluyoruz en son perşembe kan verdşm 825 çıktı sizce çarşamba günün karından ultrasonla keseyi görebilirmiyim?
-Cansu- senatss canım benimde 5+6 bekliyorum bu hafta gideceğim kese gözükse de kalp atışını duyamma stres olurum diye düşünüyorum. O yüzden ikisini duyanilecegim zaman gitmeyi istiyorum
Abcdfghe senatss bende ilk 5 haftalıkken gittim karından gözükmedi alttan bakınca gördü çok küçük daha çok yeni sağlıklı olup olmadığıyla alakalı bişi diyemem şimdi demişti.
Kezbaaan Kese görünür belki ama kalp atışı biraz daha beklemen gerekir. Keseyi görüp kalp atışı olmayınca da insan üzülüyor en iyisi biraz daha beklemek.
senatss Kezbaaan çarpsın günü ilk randevum var en azından kese göreyim de kalp atışını beklıyim valla🥺
senatss -Cansu- 1 kere kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum en azından kese göreyim de kalp atışı beklıyım istiyorum
Tugcenurtogmenakyar1 -Cansu- ben bugun 5+4bugun gittim bebeği gördük küçük bi şekilde kalp atışı için haftaya gel dedi haftaya da 7 hafta oluyoruz
Abcdfghe Suan 7 haftalık oldu benim kalp atışı için halen gitmedim tam 8 olsun haftaya gitmeyi düşünüyorum.
senatss Beyzadrs o gün hesaba güre 2 günde 2 katına artmasını hesaplarsak 6000 falan oluyor kontrol günüm