Elifacar Bugün tahmini doğum tarihi gözüküyo ama ultrasonda 38+1 günlük bebek gayet iyi dedi doktor açılma için ne kullanabilirim ağrım sızım hiç bişeyim yok bi an önce bebeğime kavuşmak istiyorum her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum adaçayı içiyorum hiç bi belirti yok 😑 lütfeen tavsiyede bulunurmusunuz?
anneoluyormm Elifacar 38+3 den selamlar bende de aynı durum. Hurma yiyorum,pilates topu,merdiven in çık,yürüyüş ama arada yalancı sancı dışında hiçbirşey yok nst de en fazla 40 çıktı sancı .Erkek bebekler de nazlı oluyormuş demek :)
Nursen21 Elifacar ay canım 33+6 günlüğüm bende erken gelecek diye hissediyorum oğlumun Nedense ağrılarım çok sancılarda gelip gidiyor 39 u görürsem iyi ama 40 sanki zor gibi
Glenyldz Elifacar 38+2 yim gecen haftadan beri 1 cm acıkla geziyom kızda kanala inmemiş zorlanıyom indiğinide anlamıyom ki bende yürüyorum hurma yiyom çömelme hareketleri yapıyom
Elifacar anneoluyormm belkide pazartesi sabah erken acilden giriş yapıcam doktor öyle söyledi hayırlsı olsun bi an önce doğurmak istiyorum :)
AyazAdamom Nursen21 benimde 32den beri ağrılarım var yavruya nolur daha gelme 37yi görelim annecim diyordum şimdi ne zaman geliceksin diye soruyorum 😅 39 oluyoruz yarın 😊
Minikdunyam Elifacar benim doktorum adaçayı kesinlikle içme dedi. O hariç hepsini içebilirsin dedi doktoruna danıştın mı ?
Elifacar Minikdunyam doktorum söyledi ilk aylarda düşük tehlikesi yapıyomuş ama son aylarda rahim kaslarını gevşetiyomuş ve ben bi etkisini görmedim henüz
Mrry Elifacar bir ay olucak nerdeyse nişanım geleli ne yaptıysam olmadı benim bebek gelmiyo kırkıncı haftadayım sucak duş hurma tarçın herşeyi yaptım yalancı sancı bile yok gelmeyince gelmiyo 🙃
Elifacar Mrry Allah herkese kolay doğum yavrumuzu hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin benmde 40. Haftam dolmuş olması lazım dün doğması lazım am ultrasonda 38 hafta olarak gözüktü
AyazAdamom Mrry ya ben hint yağı ve çörek otu yağını duymuştum. İçiyorlarmış. Ama gene bir doktorumuza sormak lazım
Elifacar Mrry kusura bakmayın ama hafif kanLa beraber sümüksü bi yapı geldi belimde ağrıyo ne yapmalıyım hemen hastaneye gitmelimiyim yoksa ağrımın şiddetlenmesini beklemelimiyim telaş yaptım
Mrry Elifacar nişanınız o ağrınız artmadan gitmeyince devam ederse kan yoğunluğu o zamanda hemen gidin ama şu an telaş yapmayın Doğum birkaç saat yada birkaç günde başlar Allah’ın izniyle siz son hazırlıklarınız yapın sakince🌸