Sibel_iko Benimde 30 gogus ağrısı arada kasikta ağrı var adetimin geçmesini beklicem inşallah vardır 1 yıldır deniyoruz hep negatif görmekten bıktım
sadece1selda @tarcinnnn24 bende yapamıyorum başka bi ugraşım yok canım sıkılıyor bi bakıyorum buraya girmişim ajdjansnsn
tarcinnnn24 sadece1selda işim olsa bile kendimi burada buluyorum bir bakıp çıkayım diyorum bir bakmışım tüm yorumları okuyorum😂 hemen kendime yorumluyorum allahımmmm 😀😀
zehranur0113 Bilge-96 bnce de cnm ama testi yaptım ya cnm 15 20 dakika sonra silik çizgi çıktı sence kuruma cizgsi miydi
Bilge-96 sadece1selda benim de bat 30 Kasım.. ara ara bel ve kasık ağrım oluyor onun dışında belirti diyebileceğim bir şey yok. 3 gün önce kaset test yaptım negatifti çok erken yaptım gerçi çıkmaması normal ben çatlatma iğnesi yaptığım için iğne etkisi geçmiş mi diye yaptım. Beklemedeyiz bakalım
sadece1selda @Bilge-96 benim de klasik adet belirtileri bende beklemedeyim daha zamanımız var inşallah pozitif görürüz biz de 🥹🥹
Yaprakunallar Bat 28 hiçbir belirtim yok ,geçen ay birsürü vardı psikolojikmen kendimi kandırmısım ve buraya az bakmaya çalışıyorum insanı etkiliyor