Ozeyyneb 38 haftalığım ve bende de var gebeliğimin başından beri hemde doktorum 2. Gebeliklerde ve sonrasında oluyor dedi. Resmen ayaga kalkınca bi süre dogrulamıyorum agrıdan. Herkese şifalar dilerm kolaylıkla alırız inşallaah kucağımıza bu kadar ağrıya😊😊
Gulsum1- Ozeyyneb senin doğuma az kalmış arkadaşım sen kurtulacaksın sağ salim inşallah bizler de şifa buluruz da doğuma kadar biraz da olsa rahatlarız
Cinsiyet_tahmini Gulsum1- yooo dogum yapana kadar sürdü benimki 37+5 te doğum yaptım. Çatılar açılmaya başlıyor falan diyorlar da benim bebeğim gelmedi normal doğumla düşün 19. Haftadan beri açılamadı çatım 😂
Gulsum1- Cinsiyet_tahmini ayyy ne aksi bir durum benim ilk doğum sezeryan ikinci bebekte böyle bir ağrı yaşayınca normal doğum erken doğum herkes bir şey söyledi bana 😥
Gulsum1- Kbr12345 hahhh tam anlatmak istediğim ağrı bu çok kötü bir şey ya geçmek bilmiyor nasıl dayanacaz bu ağrıya bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gulsum1- Ayserum idrar yolu enfeksiyonu var her iki gebelikte yaşadım yaşıyorum da antibiyotik başladı doktorum suya katılandan da içtim birde sizin dediğinizi yaptırayım doktora. Allahım sana da kolaylık versin arkadaşım
Kbr12345 Gulsum1- doktoruna da danış eğer bi sankıncası yoksa senin için enfeksiyon için dut kurusu ye çok hızlı düşürüyor geçmiş olsun
Gulsum1- Damlasu27 ilk defa duydum sizin dediğinizi sızısı yelini de kendiliğinden geçer inşallah yoksa dediğiniz gibi vitamin de kesmiyor artık. Sağ Salim kucağınıza alın inşallah 🌸
Gulsum1- Aslanmom1 Allah yardımcın olsun arkadaşım biraz daha sabret inşallah rahatlarsın doğumdan sonra
Gulsum1- Maviniz eğilmek zaten ne mümkün bir an önce doğuralım da hepimiz bu ağrıdan kurtulalım arkadaşım
Cinsiyet_tahmini Gulsum1- yok kuzum korkma bana da hep erken doğum yaparsın diyordu çevremdekiler olmadı şükür
Nurtanesi89 Gulsum1- bende de öyle oldu magnezyumu ikiye çıkardı doktor. Sende sabah akşam iç canım. Ocean extramag İn magnezyumunu al en etkilisi o…
Sedoapo Bendede 25 haftadan beri oluyor doktor ayni seyi söyledi her sorusumda rahim büyüyor diye simdi 36 haftadayim yürüyüş yap azalir dedi yatamiyorum bile saga sola oturarak yatiyorum resmen
Gulsum1- Sedoapo kaldı ki bir de yürüyüş yapsak kilitlenip kalıyoruz bir an önce geçer hepimizin ortak sorunu
Sedoapo Magnezyum hic bi işe yaramadı düzenli icmeme rağmen dogumdan sonra yatabilcem diye heycanlaniyorum inşallah
Iraz Gulsum1- 16 haftalık hamileyim o kadar ağrıyor ki kasigimin altındaki kemikler genital bölgenin üst kemikleri yani vajinamin kasık altındaki kemikleri ayrilcak gibi ağrıyor sanki kırılacak zaten minik bir özel bolgem var ilk gebeligimde de olmuştu ama agirlasmistim o zaman baya şuan çok erken ama bu hafta başından beri ağrıyor çok
1rabia1 Iraz bendede 13 haftalıktan beri var aynı ağro suan 20 deyim hala devam ediyor. Doktor normal dedi ama idrar yolu endeksiyonu da yapabiliyormuş bu agrıyı birde ona baktıracagım magnz. Vs içiyorum geçmiyorda
Gulsum1- Iraz çoğumuzun ilk gebelikte olmayıp ikinci gebelikte olmuş. Erken haftalar da başladığı için bu ağrı korkutuyor umarım hepimizin ağrısı geçer ya
Iraz 1rabia1 benimde geçmiyor maalesef oğlumda olmuştu bu bebeğimde erkekmis cinsiyet ile alakası varmı bilmiyorum ama çok ağrıyor ya kirilcak gibi
Nazo77 Gulsum1- Bendede vardı benzer ağrı fazla hareket ettim ondan bence herkesin bir rutini var sonuçta vücutta bunu biliyor fazla hareket edince yürüyünce vs oluyor.Bir haftadır dikkat ediyorum nerdeyse hiç ağrı kalmadı diyebilirim.
Gulsum1- Nazo77 maalesef benim bi bebeğim daha var çok hareketli onunla ilgilenmekten dinlenmeye pek vaktim olmuyor ama dinlenince de oluyor vitamin alınca da oluyor ben anlamadım 🥹