Eslem2112 Mnos-332 geç dollenmedee olabilir canim benim de bir hafta geçmesine rağmen çıkmadı adetimonuncumuydu on beşinci gününde çıktı pozitif inşallah vardır
Mnos-332 Eda42_ ya üzülmedim ikiz kızlarım var 9 aylık zaten günüm geçince yaptım merak niye adet olmadım ben ya
Eslem2112 Mnos-332 kız o zaaman daha bekle çocuklar küçük bide ikizler şimdi baya yoruyordur benimde öyle sekiz buçuk aylık oğlum var zor bazen benimde gecikince senin gibi çok korkuyorum
bengonca Mnos-332 bacım hesap makinası ile mi çektin shsjsjsjsjjaja ben çok üzgünüm ama yine göremedim. Birkaç gün bekle bakalım belki regl olursun. Olmazsan doktora görün ama. Gebeysen de değilsende birkaç güne regl gelmezse zaten mecbur gitmen lazım.
Mnos-332 Eslem2112 ya hamile kalma gibi bi düşüncem yok iki bebe anamı belliyor zaten ama günüm geçti aklıma ilk gelen hamilelik oldu testte de bişey çıkmadı
Mnos-332 bengonca bengonca bu testime bak canım diğerlerine göre çizgisi bi tık belirgin kan verdim ama geç çıkar dedi sağlık ocağı 2-3 güne
bengonca Mnos-332 evettt hayalet çizgi diyorlar buna. Ay inşallah vardır. Gece düşer e nabıza sağlık ocağında verdiysen
bengonca Gece 2 gibi falan düşüyor diye okumuştum burda yorumlarda. İnşallah çok güzel haberler alırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Mnos-332
Mnos-332 bengonca evet sağlık ocağında verdim bend görüyorum hayalet çizgiyi ama arkadaşlarım yok diyorlar kafam karıştı ya
_moom Mnos-332 benimde aynı böyle cıkıyordu testlerimde gözle görünüyor sadece incecik bende sabah kan verdim ve reglim 7 gün gacti hakkımızda hayırlısı olsun💖
_moom Mnos-332 sabah verdim fotolarda çizgi görünmüyor bile reglim gecikti diye verdim sigara kullanıyorum içimde kuşku kalmasın diye vereyim dedim pek umudum yok bakalım
Aslaninannesi_ Canım benim 3 gün gecikmem vardı ona rağmen bu testte çıkmadı erken gebeliktede çok silik çıktı erken gebelik yapsana