Betsin Mnos-332 canım seni üzmek istemem ama bu testi söküp bakarsan arkasında çizgi var tutma yeri onun izi gibi gözüküyor banada öyle olmuştu kaseti açıp baktığımda hüsran olmuştu🥹
bengonca Geç döllenme mi oldu acaba. Ben çok özür dileyerek göremedim çizgiyi ama siz görüyorsanız vardır tabi. Kan verme şansınız varsa en doğru cevabı o verir muhtemelen 1 hafta az değil sonuçta
Mnos-332 bengonca bengonca bu testime bak canım diğerlerine göre çizgisi bi tık belirgin kan verdim ama geç çıkar dedi sağlık ocağı 2-3 güne
Mavikizkaracocuk Çok az görüyorum ama 1 hafta geciktiyse daha belirgin olmalıydı sanki bence kan verin varsa kesin çıkar
bengonca Mnos-332 ay inşallah varsa çıkar inşallah. Tabi testlerin de yanılma payı oluyor ama bende heyecanlandım beni de etiketlersin.
Ayseyldzatly Evet çok silik çizgi var büyük ihtimal geç döllenme oldu tabi emin olmak için en sağlıklısı kan vermeniz. Umarım gönlünüzden geçendir
bengonca Yaptın mı testi canım merak ettim, vardır inşallah ama yoksa da üzülme. Vakti zamanı gelmemiştir daha
Mnos-332 bengonca @Ayln- @Yektek22 kızlar tek tek etiket yapamadım bakım erken gebelik böyle çıktı sanırım yok
Eda42_ Bence testin en doğru çıkması sabah ilk idrar ile olan bizler merak ettiğimiz için zaman fark etmeden yapıyoruz gebelik testi de yanlış çıkabiliyor tabi ki bu benim fikrim
Eda42_ Mnos-332 üzmek istemem canım ama ben göremedim sanki için rahat etsin istersen kan tahlili ver en iyi sonuç o belli eder benim kanda yüksek çıktı testi silik çıktı bazen test yanıltıyor
bengonca Mnos-332 bacım hesap makinası ile mi çektin shsjsjsjsjjaja ben çok üzgünüm ama yine göremedim. Birkaç gün bekle bakalım belki regl olursun. Olmazsan doktora görün ama. Gebeysen de değilsende birkaç güne regl gelmezse zaten mecbur gitmen lazım.
Eslem2112 Mnos-332 geç dollenmedee olabilir canim benim de bir hafta geçmesine rağmen çıkmadı adetimonuncumuydu on beşinci gününde çıktı pozitif inşallah vardır
Mnos-332 Eda42_ ya üzülmedim ikiz kızlarım var 9 aylık zaten günüm geçince yaptım merak niye adet olmadım ben ya