Nazsuuu Doğum parasını pttn alıyoruz 40 gün bitince peki süt parasını nasıl alıyoruz ve babanın mi alması gerekiyor anneye verilir mi alan oldu mu
Nur0653 Nazsuuu süt parasini PTT den alırsınız doğum parasini sigorta, anne calisansa anneye değilse babaya yatirir
Cihangir09 Nazsuuu süt parası 15 gün içinde babanın hesabına yatıyor doğum parası da 50 60 günü büküyor yatması
RiRi22 Nazsuuu emzirme ödeneği olarak bana yeni yatirildi. 10 gün önce doğum.yaptim. e devlette hesap numarami tanımlamıştım. Banka hesabıma yatirmislar başvuru yapmadım ben sistem otomatik yatırmış. Hesap no kayıtlı değilse PTT ye yatiriliyor
Nazsuuu RiRi22 Doğum parası PTT alınıyor diye biliyorum ya bunlar mı yanlış söylüyor bana anlamadım ki
Cihangir09 Nazsuuu aslında artık başvuruya gerek kalmıyor eşiniz sigortalıysa direk onun hesabina yatıyor
Nazsuuu Cihangir09 e devlet üzerinden dimi ben kendi şifremi unuttuğum için yapamıyorum o kendi e devletinden yapabilir mi acaba?
RiRi22 Nazsuuu doğum parası sgkli çalışan annelere veriliyor. Doğum raporu alınması gerek onun için hastane SGK’ya bildiriyor hesaba ya da PTT ye yatiriliyor
Cihangir09 Nazsuuu hayır e devletten değil artık direk yatıyor zaten yada SGK’ya doğum belgesini goturuyorsunuz sigortalı olan siz değilseniz zaten size yatmıyor babaya yatıyor
Mucize19 Nur0653 şuan hamile olduğum için çalışmıyorum riskli gebeyim. Mesleğime ancak 2 sene sonra dönerim.
Arkeo-kadin12 Canım benim hastane başvurmuş,emzirme ücreti için. Çıkış yaparken söylediler. 3 gün sonra e devletimde gözüktü. Henüz bankaya gönderildi onay bekliyor