19+3’te 300 gramdı 💙🧿
Bebek gelısımı kac haftalık kac gr mız
22 haftalik iken 461 gr 25 cm di kızım bgun 24 haftalik oldu 31 inde gidicem.bakalm ne dicek😍
Bhrcbk 21+3 te gittim 403 gr
Bhrcbk 29 haftaliktim canım ve 2 hafta iyi beslen dedi ve bitkisel vitamin kullandım ocean mummy kilo almasında faydası oldu bence o vitaminini 31 haftalikken gittim ve yetişmişti ama cnm sürekli geri kalma lar olabiliyormus 3 haftayı geçirdikten sonra korkmuyoruz dedi doktorum 1 hafta önce gittim ve yine karın çevresi 1 hafta geri kalmış dedi ve suyu hafif azalmis artık haftadan haftaya kontrole gidiyorum ama çok korkma canım endişe edince daha kötü olur ben o 2 hafta muz ve günde 2 yumurta yedim süt içtim çok faydası var kasar peynirin ben hala yemeye devam ediyorum günde 2 muz inşallah yetişir bebeklerimiz☺
Nur42 ay canım yakınız o zaman ben suan 26+4 um suan Çarşamba günü gıdıcem bana tansıyondan dedı kasar muz süt yiyorum yumurtada yiyorum aynen ıkıser tane ve tuz hıc yemıyorum ekmek bıle tuzsuz aldım ama Bılmıyom merakta edıyorum balık yagı ve vıtamın ıcıyorum tansıyonum duzgun umarım ıyılesır rabbım saglıkla kavustursun sız nasıl farkettınız pekı tansıyon normalmıydı
eMineHrn3807 maşallah ne yiyorsunuz
27 de 950 gr di simdi 28 iz 1000 olmistur heralde
Bhrcbk 36. Haftanin icindeyim persembe günu
3 kilo 29 gramdi 😊💙
3 kilo 29 gramdi 😊💙
Bizde 28+4 38 cm ve 1500gr 😍
Htctsbk Farklı bişey yok canım bebeğe yaracak besinler tüketyrm Canım