• Gebelik
  • Bebek gelısımı kac haftalık kac gr mız

Gulhan2692 Saol Kuzum Amin İnşllah Hepimizin Bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim💙🤰😘
Bhrcbk bi sürü soruna rağmen iyiyiz şükür 27 haftalık 1050 gr
    31+4 1800 gr normal mi acaba
    Bhrcbk 28+5 1320 gr 40 cm di 30 oldukk 2 hafta sonra bakalim ne olucaaZ😍😇🤗
    Bhrcbk 22+5 de gittim 561 gramdı gelişimi çok iyi Allaha şükür hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
    Yezdan evet cnm ici yorum bakalım pazartesi belli olacak
    Bhrcbk insallah gelişiminde düzelir cnm öyle çok korkma benimde bebegimin karin çevresi 2 hafta geri kalmıştı iyi beslendim ve bir sonraki kontrolde düzelmisti
      Bhrcbk geçen hafta gittim 31+5 di ve 2.390 gram 44 cm di gelişimi de çok iyi dedi bi sorun yokk elhamdülillah🤲💙😇
      Bhrcbk tiroid var kan sulandırıcı iğne kullanıyorum insülin kullanıyorum şekerimi düşüremiyorum bu sıralar sonlara doğru bütün değerlerimiz yükseliyor
        Nur42 kacıncı haftada farkedıldı canım bırde neler yedın bende dıkkat edıyorum ama bılgı verırmısın rica etsem tansıyonun nasıldı pekı
          Bhrcbk karın gelısımı ıkı hafta gerıden gelıyo tansıyonum yuksek dıye bebek 26 karnı 24 haftalık yenı farkettık tansıyon hapı ıcıyorum umarım duzelır bı hafta ıcınde gel dedı
          22 haftalik iken 461 gr 25 cm di kızım bgun 24 haftalik oldu 31 inde gidicem.bakalm ne dicek😍